AVOCATA INGRID MOCANU MESAJ ZDROBITOR IMPOTRIVA MINISTRULUI JUSTITIEI ANA BIRCHALL SI PSD:”CERE SECURISTI MAI DESTEPTI” LA MINISTERUL JUSTITIEI!

10 iul.

 

Ingrid Mocanu

Ingrid Mocanu face spectacol: cere ”securiști mai deștepți” la Ministerul Justiției

Ingrid Mocanu lansează un mesaj zdrobitor împotriva ministrului Justiției Ana Birchall, acuzând-o de amestec în justiție și cerând de la PSD să găsească niște securiști mai deștepți pentru ministerul respectiv

BRUXELLES, 9 iulie – Sputnik, Daniela Porovăț. ”Nu tu rușine, nu tu nimic. Tupeu, nenică, maxim!”, își începe Ingrid Mocanu postarea pe Facebook la care a atașat un link către un articol din Lumea Justiției în care se vorbește despre posibilul amestec al lui Birchall în actul de justiție.

Iată și postarea lui Mocanu care face deja valuri în mediul online:

”Ana Birchall am înțeles că a zis că ”știe să lupte pentru ceea ce crede pentru că are genunchii tociți deja”. De la mersul în genunchi în jurul bisericilor sau de la … ailaltă? Bă, da pesedeii ăștia nu găsesc pentru Ministerul Justiției măcar niște securiști mai deștepți nițel? Că de nesecuriști nici nu îndrăznesc să întreb :)”, își exprimă Ingrid Mocanu dubiile cu privire la imparțialitatea actualului ocupant al fotoliului de ministru al Justiției.

Read more: https://ro.sputnik.md/justice/20190709/26781216/Ingrid-Mocanu-face-spectacol-cere-securisti-mai-destepti-la-Ministerul-Justitiei.html

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: