BREAKING NEWS!CUKI TARICEANU LIDERUL ALDE CANDIDEAZA LA PREZIDENTIALE!

10 iul.

Liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat marți că electoratul liberal îl obligă să își depună candidatura la prezidențiale, urmând să stabilească dacă va fi una comună cu PSD. Tăriceanu spune că, în sondajul deja realizat, 90% dintre cei care votează cu PSD și-au arătat susținerea pentru candidatura sa.

“Mi-am arătat această disponibilitate, colegii mei cunosc că am motivația necesară pentru a candida la următoarele alegeri, având în vedere că o viitoare candidatură comună din partea noastră și a PSD ar avea șanse mai mari. Vom discuta după data de 20, pe baza sondajelor de opinie pe care și noi le avem și colegii din PSD le au în derulare. Vom hotărî întâi separat și apoi, dacă va fi cazul, împreună, despre candidatura separată sau condițiile optime de candidatură comună”, a declarant Călin Popescu Tăriceanu.

Chestionat dacă va merge oricum mai departe cu candidatura la prezidențiale dacă nu există o înțelegere cu PSD, Tăriceanu a spus: “ALDE, ca formațiune de factură liberală, își propune să reprezinte un anumit electorat, lucru care pe mine mă obligă să îmi depun această candidatură pentru a reprezenta acest electorat, care are o viziune liberală asupra societății, a economiei”.

Călin Popescu Tăriceanu a precizat că a discutat în mai multe rânduri cu Viorica Dăncilă despre candidatul la prezidențiale.

“Doamna premier a spus că și ei fac o evaluare pe baza sondajelor în care au testat mai multe posibile soluții și candidaturi. În sondajul pe care noi l-am făcut nu este doamna Dăncilă inclusă, pentru simplul motiv domnia sa a declarat că nu dorește să candideze la prezidențiale. În sondajele pe care noi le-am făcut sunt două elemente care sunt foarte clare: o majoritate covârșitoare a celor intervievați care optează pentru candidat unic ALDE și PSD, în ceea ce mă privește o favorabilitate de 90% în rândul respondentilor favorabili PSD, a simpatizantilor”, a afirmat liderul ALDE.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: