A AFLAT PE TERENUL DE GOLF.TRIST ,DAR ADEVARAT!,IESIREA SEFULUI MAFIEI INTERNATIONALE DE ADOPTII,IERI KLAUS ADOLF JOHANNIS A FOST PENTRU CSM SI COMPLRUL DE JUDECATORI IN CAZUL RAPIRII SORINEI ,FETITA DE 8 ANISORI ,SI IN FAVOAREA PROCUROAREI USRISTE MARIA PITURCA: CURTEA DE APEL CRAIOVA A LUAT DECIZIA FINALA DE A INCREDINTA FETITA FAMILIEI MAFIOTE SACARIN,INCALCAND LEGEA ADOPTIEI!SUSPENDAREA LUI JOHANNIS!

11 iul.

Nazistul KlauSS Adolf Johannis Dușmanul nr 1 al ROMÂNIEI, Coruptul care ucide bolnav de Asperger urăște România și iubește Republica Procurorilor, încercând să dea Lovitura de stat „Eu sunt Statul „. Nu îi pasă de fetița de 8 ani care fost răpită și Brutalizata de bestia Piturca.

Este incredibil! Magistrații au dat o decizie finala în cazul Sorinei, fetiția adoptată din Baia de Aramă. Magistrații de la Curtea de Apel Craiova au luat o decizie definitivă în dosarul ”Sorina”, fetița doptată din Baia de Aramă.

Astfel că au respins cererea formulată de procurorul general al României cu privire la revizuirea adopției internaționale ceea ce înseamnă că soții Săcărin rămân părinții adoptivi ai Sorinei, precizează România TV.

Astfel, adoptia ramane valabila, iar Sorina va ramane cu noua sa familie.

Protestatarii strânși în fața Curții de Apel au fost pașnici, dar după aflarea deciziei au început să scandeze și să ceară dreptate pentru Sorina. Sunt nemulțumiți de decizia luată de instanță și speră să se mai facă ceva. Decizia de astăzi a instanței este definitivă.

A doua stire este si mai tragica. Secție de procurori, tocmai a respins suspendarea doamnei procuror Mariei Pițurcă, cea care a târât fetița, care s-a crezut executor judecătoresc și a ridicat un copil împotriva voinței lui. Secția de procurori respinge acțiunea Inspecției Judiciare cu privire la suspendare din magistratură.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: