CONSILIERA LUI LULUTZA KOVASI AUDIATA LA SIIJ!

11 iul.

Judecătoarea Dana Tiţian, s-a prezentat la sediul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție (SIIJ). Surse judiciare au precizat pentru Mediafax că fosta consilieră a Laurei Codruța Kovesi la DNA a fost chemată pentru audieri în dosarul fostul șef DNA Ploiești, Lucian Onea.
La intrarea în sediul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție (SIIJ) judecătoarea nu a făcut niciun fel de declarații în fața jurnaliștilor.
Fostul şef DNA Ploieşti, Lucian Onea, şi fostul procuror Mircea Negulescu sunt cercetați de Secția pentru investigarea infracțiunilor din justiție din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție pentru constituire de grup infracţional organizat. Cei doi sunt acuzaţi că au constrâns anumiţi martori să facă sesizări şi tabele false cu alegători din Republica Moldova, documente din care să rezulte că alegătorii ar fi primit bani drept „mită electorală”.
Potrivit unor surse judiciare, este vorba despre o sesizare întocmită de către fostul deputat Vlad Cosma pe numele unui cetăţean din Chişinău, Serghei Petruş. Vlad Cosma ar fi fost ameninţat de către Lucian Onea că îi va întocmi dosar penal surorii acestuia, Andreei Cosma. Ulterior, Vlad Cosma a declarat public că Serghei Petruş nu există.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: