CSM A RESPINS CEREREA DE SUSPENDARE A BESTIEI UMANE ,PROCURORUL MARIA ANTOANETA PITURCA CARE A RAPIT-O AGRESAND -O PE MICUTA SORINA DE 8 ANISORI!

11 iul.

 

CSM a respins cererea de suspendare a procuroarei care a luat-o cu forța pe Sorina 16

CSM a respins cererea de suspendare a procurorului Maria Pițurcă. ”Faptele nu sunt de natură a afecta prestigiul Justiției. E un caz particular” a considerat secția de procurori a CSM.

”Vazand solutia data vis a vis de procuroarea isterica ce taraste copii pe jos, de azi inainte ne batem cu procurorii parte in parte. Oricum pierdem in fata justitiei lor, macar sa dam si noi cateva scatoalce sa plecam la racoare racoriti. De azi inainte cu o puscarie toti suntem datori”, a comentat artistul Paul Hitter.

Mai mult,magistrații au dat o decizie finala în cazul Sorinei, fetiția adoptată din Baia de Aramă. Magistrații de la Curtea de Apel Craiova au luat o decizie definitivă în dosarul ”Sorina”, fetița doptată din Baia de Aramă.

Astfel că au respins cererea formulată de procurorul general al României cu privire la revizuirea adopției internaționale ceea ce înseamnă că soții Săcărin rămân părinții adoptivi ai Sorinei, precizează România TV. Astfel, adoptia ramane valabila, iar Sorina va ramane cu noua sa familie.

”Eu mi-am spus părerea despre „profesionalismului” lui Licu de la momentul in care a depus greșit acțiunile în instanță. Am văzut și felul cum a „motivat” cerea de revizuire dar nu am mai zis nimic.
Concluzia este aceeași de la început, Licu si oamenii lui din PG au făcut niște acțiuni doar să închidă gura societății. Atât!

Și pentru că secția de procurori din CSM ne-a obișnuit cu spalatul, nu ne mai mira că azi a respins cererea de suspendare a procuroarei Pițurcă. Asta este justiția din România, praf mafie corupție!”, a scris avocata Cosmina Cerva.

Stirea initiala. Secţia pentru procurori în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) este aşteptată să se pronunţe, joi, cu privire la suspendarea din funcţie a procuroarei care a preluat brutal fetiţa de 8 ani de la asistentul maternal din Baia de Aramă.

Maria Antoaneta Piţurcă s-a prezentat la audieri, iar membrii Secţiei pentru procurori în materie disciplinară au amânat pentru joi pronunţarea unei soluţii.

Inspecţia Judiciară a anunţat în 2 iulie că Maria Piţurcă este cercetată disciplinar. Tot atunci, Direcţia de inspecţie pentru procurori a înaintat Secţiei pentru procurori în materie disciplinară propunerea de suspendare din funcţie a procurorului, până la finalizarea procedurii disciplinare.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: