TUTA DIN FRUNCEA GUVERNULUI SI A PSD AMICA CU KLAUSS IL TRAGE DE MANECA IN LEGATURA CU AMBASADA DE LA TEL AVIV,DAR NU SPUNE NIMIC DE CAZUL SORINA!DEMISIA !

11 iul.

TUTA DIN FRUNCEA GUVERNULUI SI A PSD AMICA CU KLAUSS IL TRAGE DE MANECA IN LEGATURA CU AMBASADA DE LA TEL AVIV,DAR NU SPUNE NIMIC DE CAZUL SORINA!DEMISIA !

Magistrații Curții de Apel Craiova a respins, joi, cererea de revizuire a adopției internaționale în cazul Sorinei, fetița din Baia de Aramă, adoptată de familia din SUA. Astfel, adopția rămâne valabilă, anunță Realitatea TV.

„S-a dezbătut revizuire formulată de către procurorul general al României împotriva deciziei definitive prin care s-a încuviințat adopția. Soluția s-a pronunțat. Cererea de revizuire a fost respinsă ca inadmisibilă. Decizia este definitivă, fără cale de atac. În acest proces nu se mai poate face nimic. Doar dacă se face o nouă cerere de revizuire când vor exista hotărâri de condamnare pentru persoanele care au săvârșit infracțiuni în acest dosar de adopție. Rămâne să fie judecată cererea formulată de către noi, pe 25 iunie. Prin aceasta am solicitat anularea adopției”, a declarat Victor Dumitrică, avocatul familiei Șărămăt, care a avut-o în grijă pe Sorina.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că președintele României e cel care poate lua decizia mutării ambasadei din Israel de la Tel Aviv, precizând că șeful statului trebuie să iasă public cu o poziție. „Această tăcere cred că pentru România nu este un lucru bun”, a completat aceasta.
„După cum știți, am avut un memorandum în Guvern să vedem care este opinia ministerelor, tuturor instituțiilor, am definitivat această analiză, am trimis-o către instituțiile celelalte ca să vadă rezultatul final, trimitem către președinte, dar părerea mea este că aici trebuie o decizie politică, decizie politică pe care trebuie să o ia președintele României, dar văd că domnul președinte nu spune nimic, nici că va lua această decizie, nici că nu va lua această decizie”, a declarat Viorica Dăncilă, citată de Mediafax. Premierul a precizat că președintele trebuie să iasă public cu o poziție pe acest subiect.
„Mutarea unei ambasade este atributul președintelui și cred că președintele trebuie să dea dovadă de corectitudine, să iasă public și să spună „nu voi muta ambasada sau voi muta ambasada”, trebuie să își asume pentru că acest lucru revine președintelui și președintele trebuie să își asume. Această tăcere cred că pentru România nu este un lucru bun”, a completat Viorica Dăncilă.
În martie 2019, Viorica Dăncilă anunţa, aflată într-o vizită în SUA, că după finalizarea analizei ”şi în deplin consens”, România îşi va muta Ambasada din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim. Ulterior, a revenit asupra declarațiilor, precizând că a fost un punct de vedere personal și că decizia aparține președintelui României.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: