DOMNUL BLESTEM!

12 iul.

Ce fel de om să fii dacă nu BLESTEMAT, când nu ai compasiune pentru cel lovit pe nedrept? Ce fel de caracter să ai dacă nu BLESTEMAT, atunci când calci pe cadavre pentru a urca? Ce fel de existență să ai dacă nu BLESTEMATĂ, când nu ai copii și nu îți pasă de viitorul propriei țări? Cum altfel dacă nu BLESTEMAT, este cel care vinovat fiind de necinste se declară imaculat şi acuză de-a valma pe cei care nu îl slăvesc? BLESTEMAT … este cel care învrăjbeşte, în loc să adune poporul!

Domnul Blestem nu conduce o ţară, pentru că la el ţara începe și se termină la capătul confortului personal. În confortul personal, țara nu există. Când nu este în zona de confort personal, Domnul Blestem incită numiții în funcții să boicoteze aleșii în funcție. Pentru că Domnul Blestem confundă numirea cu alegerea.

Fiind cel mai ales dintre românii ultimilor patru ani, Domnul Blestem se vrea reper de moralitate, lecție de viață, lumină călăuzitoare. Însă, Domnul Blestem și-a pierdut moralitatea între meditații, a ratat întâlnirea cu viaţa negociind copii. Cât despre lumină, Domnul Blestem este expert în argumentarea întunericului din noapte.

Când se întâlnesc lipsa de compasiune, frustrarea, deviaţiile intime, minciuna şi orgoliul găunos, Domnul Blestem este în mediul optim. Adevărul şi Dreptatea au chipul şi asemănarea morţii: NICIODATĂ!

Dacă Domnul Blestem este în fruntea României, cu toţii purtăm o vină. Merităm să fim reprezentaţi de unul ca Domnul Blestem, cel mai străin de ţară preşedinte al României!

SURSA:http://dantomozei.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: