JOHANNIS A SEMNAT CEA MAI IMPORTANTA MANEVRA POLITICA A PREMIERULUI VIORICA DANCILA!

12 iul.

Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă

Iohannis a semnat cea mai importantă manevră politică a premierului Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă și-a trimis la Bruxelles omul de încredere și cel mai bun specialist, artizanul intervențiilor spectaculoase ale premierului în fața instituțiilor europene

BUCUREȘTI, 12 iul – Sputnik, Dragoș Dumitriu. Conform unui anunț de ultimă oră a Președinției României, Klaus Iohannis a semnat azi decretul  ”privind acreditarea doamnei Andreea Păstîrnac în calitate de ambasador extraordinar şi plenipotențiar al României în Regatul Belgiei, cu reședința la Bruxelles”.

Andreea Păstârnac este ultimul ambasador al României la Tel Aviv, dar și consilier pe probleme de afaceri externe al premierului.

Dar, mai important este că Andreea Păstârnac este considerată ca fiind artizanul intervențiilor spectaculoase ale premierului în fața instituțiilor europene, fiind adevăratul ”creier” al acestor reușite românești pe plan internațional.

Sputnik a atras atenția asupra faptul că Viorica Dăncilă și-a trimis la Bruxelles omul de încredere și cel mai bun specialist spune multe despre felul în care președintele PSD vrea să gestioneze dificilele probleme pe care le are în față.

Concret, Viorica Dăncilă vrea sprijin european total, într-o arhitectură europeană în schimbare majoră, inclusiv pe planul relației est-vest, cu Israel-ul ca un aliat, dar și un filtru strategic în această relație.

Cu alte cuvinte, Iohannis a aprobat și semnat azi cea mai importantă manevră politică (externă) a premierului Viorica Dăncilă.

Read more: https://ro.sputnik.md/politics/20190712/26831236/Iohannis-a-semnat-cea-mai-important-manevra-politica-a-premierului-Viorica-Dancila.html

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: