ORGAN ,ENERVAT DE CONCURENTA LUI RARES BOGDAN,FACE O DECLARATIE RIDICOLA!

12 iul.

Ludovic Orban

Orban, enervat de ”concurența” lui Rareș Bogdan, face o declarație ridicolă

Se vehiculează ideea ”Tandemul Ionannis-Bogdan”, însuși președintele PNDL, Ludovic Orban începe să fie deranjat de rostogolirea acestei variante

BUCUREȘTI, 12 iul – Sputnik, Evan Răutu. În spațiul public a apărut o idee ciudată – dar nu mai ciudată decât multe altele puse deja în practică: Rareș Bogdan, premier! Mai mult, se vehiculează sintagma ”Tandemul Ionannis-Bogdan”.

Problema e că însuși președintele PNDL, Ludovic Orban începe să fie deranjat de rostogolirea acestei variante. Într-un interviu Bugetul.ro, Ludovic Orban ”desființează ideea unui viitor tandem Klaus Iohannis-președinte – Rareș Bogdan-premier”.

”Partidul Național Liberal a luat decizia în Consiliul Național și a stabilit candidatul la funcția de prim-ministru al partidului, în persoana președintelui partidului, adică subsemnatul”, a declarat ritos Orban.

Reacția lui Orban include și secvența ridicolă ”subsemnatul”, combinată cu folosirea persoanei a treia, ceea ce denotă atât nivelul de cultură al șefului liberal, cât și un anume grad de enervare față de ideea ”tandemului”.

Anterior chiar Rareș Bogdan ”a spulberat această idee”, amintește sursa citată.

”Asta cu premier, nu! Noi avem un premier, pe Ludovic Orban, eu sunt europarlamentar și așa rămân, alături de colegii mei, îi voi susține cu tot ce pot, Ludovic Orban este premierul desemnat de PNDL, de forurile de conducere”, a declarat Bogdan.

Read more: https://ro.sputnik.md/analytics/20190712/26830003/Orban-enervat-de-concurenta-lui-Rares-Bogdan-face-o-declaratie-ridicola.html

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: