ACUM – EVENIMENT CRUCIAL PENTRU POLITICA:DECIZIA CARE IL POATE TERMINA PE CORUPTUL CARE UCIDE COPII NAZISTUL KLAUS ADOLF JOHANNIS!

15 iul.

Klaus Iohannis

Acum – eveniment crucial pentru politică: decizia care îl poate termina pe Iohannis

Candidatul USR poate lua mult din electoratul președintelui Iohannis – cu convingeri pseudo-liberale – și e posibil să se bată cu candidatul unui PSD în revenire, în finala prezidențialelor

BUCUREȘTI, 13 iul – Sputnik, Dragoș Dumitriu. Surpriza politicii din ultima perioadă, Uniunea Salvați România, are la ora aceasta un eveniment important: Congresul. La aceste eveniment USR trebuie să decidă cine va candida la alegerile prezidențiale.

Conform rezultatului de la ultimele alegeri dar și unui trend politic sesizabil în marile orașe, candidatul USR va avea o importanță majoră la alegerile prezidențiale din toamnă.

Mai precis, candidatul USR poate lua mult din electoratul președintelui Iohannis – cu convingeri pseudo-liberale, dar animat de un radicalism anti-PSD și îndreptat că ”pedepsire” și idei precum ”pușcărie”, domnia legii prin procurori, metode radicale, în general.

Ori, din acest punct de vedere, electoratul radicalizat chiar de Iohannis NU poate fi reprezentat de un partid ca PNL care are circa 2/3 din totalul primarilor cu probleme penale (circa 800, din 1200 de primari).

Acest electorat radicalizat a dat câștig de cauză USR în marile orașe, PNL câștigând în zona rurală – unde e de așteptat o revenire a PSD (cu 1800 de primari) la alegerile generale.

Deci, este de luat în calcul ca USR să ia locul PNL, ajuns la limita superioară electorală – și e posibil să se bată cu un PSD în revenire, în finala prezidențialelor. Mai concret – o alegere bună a USR, urmată de o campanie pe măsură, îl poate termina pe Klaus Iohannis!

În aceste condiții, cei 500 de delegaţi USR reuniți azi la Teatrul Naţional Bucureşti în cadrul celui de-al patrulea Congres al formațiunii, au de luat o decizie crucială pentru politică.

În cursă s-au înscris patru candidați: președintele Dan Barna, controversatul Mihai Goţiu și mai puțin cunoscuții Dragoş Dinulescu şi Dumitru Stanca. Evident, cele mai mari șanse le are liderul Dan Barna – personaj cu evidente abilități politice și puternic mediatizat în ultima perioadă.

De asemenea, azi vor fi supuse votului Congresului USR 51 de modificări la Statutul Uniunii Salvați România.

Read more: https://ro.sputnik.md/politics/20190713/26844172/candidat-usr-prezidentiale-iohannis.html

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: