ESTE CERT SIMONA HALEP A STABILIT UN RECORD,CERTIFICAT!

15 iul.

Victoria Simonei Halep în finala Wimbledon 2019 a stabilit și un record, certificat.

Colosul IBM, lider în analiza statistică a meciurilor de tenis şi partener tradiţional al marilor evenimente sportive la nivel global, anunţă că Simona Halep a stabilit un record absolut cu cele doar 3 greşeli neforţate comise în 56 de minute de joc cu Serena Williams (6-2, 6-2, cu câte două break-uri pe set şi o unică şansă de break oferită americancei, dar anulată cu promptitudine).

De când a început analiza detaliată a partidelor, nu a existat o evoluţie mai aproape de perfecţiune într-o finală feminină. Precedentul record îi aparţinea, culmea, unei învinse: în 2014, Eugenie Bouchard greşea neforţat doar de patru ori în partida cu Petra Kvitova, însă sportiva din Cehia se impunea cu 6-3, 6-0.

Recordul la masculin este din 1984, când la Wimbledon, John McEnroe comitea doar 4 greşeli neforţate în finala contra lui Jimmy Connors, scor 6-1, 6-1, 6-4.

În meciul cu Simona, Serena Williams a comis 26 de greşeli neforţate, față de 3 ale româncei. Americanca a avut în schimb mai multe lovituri câştigătoare – 17 – în vreme ce Simona a avut 13.

Tot în ce privește statistica, din punct de vedere al scorului (6-2, 6-2), Serena Williams a suferit în fața lui Halep cea mai drastică înfrângere într-o finală de acest nivel.  Serena a mai fost învinsă în finale de Grand Slam, dar își trecuse mai multe game-uri în propriul cont. În fața Simonei a obținut doar 4.

Simona Halep revine în România luni, la ora 17:00, pe aeroportul Henri Coandă.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: