RADIOGRAFIA UNEI MONSTRUOZITATI.IN CAZUL MICUTEI SORINA FETITA DE 8 ANISORI A FOST O EXECUTIE!

15 iul.

Radiografia unei monstruozități. În cazul Sorinei a fost „o execuție”

Un film al evenimentelor ne arată o adevărată sarabandă a ilegalităților. Astfel, procurorul Maria Antoaneta Pițurcă a folosit mandatul de perchiziție doar pentru a intra în casa asistenților maternali. Ordonanța prin care s-a dispus controlul medical a fost folosită pentru ridicarea minorei. În plus au fost folosite acte false la actul de adoptie,  s-au exercitat amenințări asupra asistentei maternale. În plus s-a făcut uz de acte false pentru inducerea în eroare a judecătorului precum și falsificarea actelor medicale ale Sorinei. Nu în ultimul rând vorbim de falsuri referitoare la legatura Sorinei cu familia naturală și falsificarea semnăturii asistentei maternale.

În ciuda multiplelor încălcări ale legii, Secția pentru procurori în materie disciplinară a CSM a respins solicitarea Inspecției Judiciare de suspendare a procurorului Maria Pițurcă.

Avocați și respectați oameni de presă, au condamnat din studio aceste flagrante încălcări ale legii precum și modul cum sunt mușamalizate aceste acțiuni grave în „Republica Procurorilor”.  „ Asta este imaginea justiției. Niște procurori se dovedesc de aceași calitate cu doamna Pițurcă. A fost o execuție”, a declarat avocatul Lucian Bolcaș. La rândul sau, jurnalistul Dan Andronic a spus că „este inadmisibil că un copil este tranzacționat ca o masină de cusut. Interesul superior al copilului lipseste. Traumele prin care a trecut Sorina nu se vor șterge. Eu zic că trebuie să primeaze interesul copilului”.

Sorina, copila în vârstă de 8 ani din judeţul Mehedinţi, care în urmă cu câteva săptămâni a fost luată cu forţa de autorităţi din curtea casei în care locuia cu asistentul maternal, poate merge în SUA, la familia ei adoptivă.

Cererea Procurorului general, Bogdan Licu de suspendare a executării deciziei judecătoreşti prin care micuţa Sorina a fost adoptată, a fost respinsă de Curtea de Apel Craiova.

Procedurile pentru adopţia copilei au început încă din anul 2013, atunci când au fost contactate mai mult de 120 de familii. Niciuna nu a dorit, însă, să o adopte pe Sorina. Din acel moment au început căutările unui cuplu în străinătate.

Cuplul din SUA şi-a exprimat ulterior dorinţa de a o adopta, iar astfel, în aprilie, instanţa a decis definitiv că Sorina trebuie să meargă la noua ei familie.

Prin telefon , ziaristul craiovean Ion Spânu a declarat că tatăl adoptiv al Sorinei, Gabi Secărin, este un fost fotoreporter cu care a lucrat la începutul anilor 90 la Ziarul Situația. „Pe atunci nu se purta așa”, a spus Spânu considerând că Secărin este acum de nerecunoscut.

 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: