CAZUL SORINA…..ALTFEL! VASILE SUHOV CUNOSCUT INTERNAUT,LECTIE PENTRU ROMANII IPOCRITI SI INCONSTIENTI!

16 iul.

Vasile Suhov

Cazul Sorina… altfel! Cunoscut internaut, lecție pentru românii ipocriți și inconștienți!

”Au votat românii. Cam grea zgarda de la gât, dar valorile europene… Pentru asta a votat poporul roman. Pentru Greco, pentru Veneția, pentru conceptul brejnevist al „suveranității limitate””

BUCUREȘTI, 11 iulie, Sputnik, Dragoș Dumitriu. În timpul liber, Vasile Suhov este blogger și internaut, un tulcean căruia nu-i place să stea la distanță de miezul evenimentelor din țară. Cel puțin pe și prin internet.

Comentariile sale directe, bine scrise, vocabularul perfect ales denotă un om cu pregătire – sau cel puțin cu pasiune pentru scris. E suficient să citiți excelentul său blog.

Astăzi, Vasile Suhov a scris un text care va deranja multă lume, pentru că, așa cum menționam, mesajul său este contondent pentru ipocrizia și delăsarea zilelor noastre.

”Ce vă plângeți atâta de abuzuri ale Justiției în cazul fetiței de la Baia de Aramă? Acum vă treziți cu procurorii la ușă pe motiv ca ați atacat Independența Justiției…”, scrie Suhov pornind de la evenimentul de azi – decizia Justiției în cazul Sorina.

Pentru asta a votat poporul roman, scrie Suhov – ”Pentru Greco, pentru Veneția, pentru conceptul brejnevist al „suveranității limitate””. Și lista votului ”pro” dat de poporul român continuă:

”A votat pentru progresism, pentru LGBT, contra conceptului de „familie clasică”. A votat pentru multinaționale, bănci străine și corporații. A votat pentru exploatarea sălbatică a resurselor minerale românești. Pentru tăierea pădurilor seculare. Pentru împușcarea sălbăticiunilor de oricine are suficiente lovele”.

În același timp, poporul român ”a votat pentru UE. A votat pentru Germania. A votat contra Rusiei”.

”A votat să fie liniște. A votat contra „ciumei roșii”. A votat pentru cele mai mici subvenții agricole. A votat de-al dracului. „Muie PSD!”. Ah, ce bucurie pe Român că le-a tras-o „comuniștilor”!”

Ironia continuă: ”E bere? Sunt mititei? Bagă manele la Nevărsii? Putem să ne și drogăm nițel?”. Sau, în ton de miting de protest în Piața Victoriei și aiurea, Vasile Suhov imaginea un discurs în stilul respectiv:

””Dați, băh, fata aia la americani! Ce vreți, băh, să stea cu țiganii ăștia de români în mizeria asta de țară? Muie PSD! Muie România! Uite ce frumos le-o trage procurorii la țigani! Free Sorina! Go tu America!””

Au votat romanii, scrie Suhov. ”Sunt fericiți. Ce măh?? Venituri mai mari? Marș d’aicea!”

”Au votat românii. Cam grea zgarda de la gât, dar valorile europene…”

Read more: https://ro.sputnik.md/society/20190711/26821326/Cazul-Sorina-Cunoscut-internauti-lectie-romanii.html

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: