CIUTACU DENUNTA MARELE FALS IN CAZUL MAZARE – II DA PESTE NAS TURNATORULUI RADU TUDOR DE LA ANTENA 3!

16 iul.

Victor Ciutacu

Ciutacu denunță marele FALS în cazul Mazăre – îi dă peste nas lui Radu Tudor

Victor Ciutacu: ”Niște oameni inteligenți insistă să facă pe proștii – știu, e păcat să lași un adevăr să strice o știre bună – dar insist să rămân eu”

BUCUREȘTI, 21 mai – Sputnik, Dragoș Dumitriu. ”Am ascultat un ceas cum niște oameni inteligenți insistă deliberat, dintr-un orgoliu bizar, să facă pe proștii – și am obosit”, a scris după ora două noapte Victor Ciutacu, pe Facebook.

Despre ce e vorba? De cea mai ciudată știre transmisă ieri, cu ocazia aducerii lui Radu Mazăre – și anume că acesta ar fi depus o cerere de azil în Franța! Este ciudată, pentru că Franța e țară UE, ca și România – iar Radu Mazăre e cetățean UE – un cumul de calități care exclude, teoretic, posibilitatea ”azilului politic”.

”Știu, e păcat să lași un adevăr să strice o știre bună – dar insist să rămân eu”, spune Ciutacu, promițând: ”Așa că azi o să public documentul oficial care demonstrează că Mazăre NU a cerut azil politic în Franța”.

Deci, azilul politic… este un uriaș ”Fake news”?! Așa se pare, pentru că Victor Ciutacu nu vorbește fără acoperire. Așa că așteptăm ”Punctul culminant” din această seară, la RTV.

Dar, cine sunt acei ”oameni inteligenți insistă să facă pe proștii”?! Primul pe listă, în ordinea importanței acordate informației despre așa zisul ”azil politic” este Radu Tudor, care a anunțat cu siguranța-i cunoscută că ”Radu Mazăre a încercat cu disperare să obțină azil politic”.

În cadrul emisiunii ”Punctul de întâlnire” Radu Tudor a relatat o întreagă istorie cum familia lui Radu Mazăre ar fi încercat să-i obțină azilul – iar un avocat ar fi încercat fără succes să facă acest demers pe lângă autoritățile franceze.

”Aproape 4 ore Mazăre și familia sa ar fi încercat să obțină azil politic de la autoritățile franceze, dar a fost respins din primele minute”, a povestit Radu Tudor. ”Va putea să facă această cerere din penitenciarul românesc”, a spus, uluitor, realizatorul Antena 3!

Îl invităm și pe el să urmărească emisiunea lui Victor Ciutacu – și eventual să corecteze informația prezentată.

Read more: https://ro.sputnik.md/analytics/20190521/26020697/Ciutacu-denunta-marele-FALS-in-cazul-Mazare-ii-da-peste-nas-lui-Radu-Tudor.html

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: