TUTA DIN FRUNCEA PSD-ARIPA SRI,VIORICA DANCILA FACUTA PRAF …CA NICIODATA! DE CARMEN DAN!

16 iul.

Viorica Dăncilă făcută praf… ca niciodată! De Carmen Dan!

Episodul de azi este important – pentru că este primul după care Viorica Dăncilă iese cu adevărat șifonată din întâlnirea cu presa – și în cadrul unei situații care a deranjat mulți simpatizanți PSD.

BUCUREȘTI, 15 iul, Sputnik – Dragoș Dumitriu. Demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, a fost o temă principală a dialogului premierului Dăncilă cu presa. Mai precis, conferința președintelui PSD de după CExN a semănat cu finalul unui meci de box – presa a înghesuit-o pe Viorica Dăncilă ”în corzi”!

Presa i-a aplicat o ploaie de „directe„ – toate având ca temă ”argumentele” sau ”motivele” pentru care a fost înlocuită Carmen Dan.

Iar ca niciodată, Viorica Dăncilă, altfel un excelent vorbitor, mereu pe fază și cu replicile la ea – ei bine de data asta nu reușea să repede decât ”motive de percepție”.

”Argumentele mele sunt legate de percepția publică a acestui minister și vreau să dau mai multă credibilitate acestui minister și pentru că eu cred că aici trebuie să avem o schimbare pentru a lucra mult mai bine în acest minister”, a spus Dăncilă.

Fazele penibile s-au succedat când presa a început să o întrebe de ”percepția” imediat după 10 august.

Președintele PSD a încercat să explice că nu e nicio legătură între solicitarea imperativă a lui Iohannis de a fi schimbați cei doi miniștri și decizia coincidentă. Din nou, fază memorabil de neplăcută pentru Viorica Dăncilă.

Episodul de azi este important – pentru că este primul după care Viorica Dăncilă iese cu adevărat șifonată din întâlnirea cu presa – și în cadrul unei situații care a deranjat mulți simpatizanți PSD.

Concret, după demisia lui Carmen Dan, Viorica Dăncilă  va avea mult de tras pentru a-și reface imaginea în fața propriilor membri și susținători.

Reamintim că Dan Chitic, cunoscutul avocat apărător al resurselor naționale, a declarat imediat după demisia lui Carmen Dan că, în calitatea sa de ministru, a salvat România de la o lovitură de stat pusă bine la cale.

Read more: https://ro.sputnik.md/politics/20190715/26864980/Ultima-ora-Viorica-Dancila-Carmen-Dan.html

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: