HABEMUS CEL DE AL PATRULEA REICH,SCUZE URSULA!NOUL FUHRER AL IMPERIULUI EUROPEAN GERMAN,ESTE O NEMTOAICA CU INAINTASI NAZISTI,SUBORDONATA LUI MERKEL!

17 iul.

Ursula von der Leyen

Habemus Ursula! Noul ”papă” al Europei este o nemțoaică, subordonata lui Merkel

Ursula von der Leyen, fosta subordonată a lui Merkel, a devenit astăzi primul președinte femeie al Comisiei Europene, cu 383 de voturi favorabile, puțin doar peste cele 374 necesare, cu 327 împotrivă și 22 de abțineri

BRUXELLES, 16 iulie – Sputnik, Daniela Porovăț. Dezbaterile de ieri din plenul Parlamentului European de la Strasbourg au fost aprinse, dar nimeni nu a mai avut curajul să retrimită problema înapoi la Consiliul European și să arunce Europa în criză, după ce și la prima nominalizare șefii de stat și de guvern s-au înțeles destul de greu.Pentru a-i convinge pe europarlamentari, von der Leyen a venit de altfel cu tolba de promisiuni astăzi în plen, spunându-i fiecărui grup ce voia să audă și promițând o Europă de lapte și miere pentru toți, pentru vestici, ca și pentru estici, pentru femei, șomeri și tineri și pentru oricine i-ar fi adus un vot în plus.

Dar factorul decisiv al alegerii Ursulei von der Leyen, dincolo de negocierile de culise și promisiunile de viitor, a fost spaima ca nu cumva tot procesul dificil al unei nominalizări să fie luat de la capăt, în condițiile în care oricum nu toată lumea putea fi mulțumită și în care aceeași Germanie și aceeași Franță, adică Merkel și Macron, vor face jocurile, dar cu alte personaje.

Read more: https://ro.sputnik.md/International/20190716/26881908/Habemus-Ursula-Noul-papa-al-Europei-este-o-nemtoaica-subordonata-lui-Merkel.html

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: