AVOCATA FAMILIEI SARAMAT A DEPUS JOI,LA TRIBUNALUL BUCURESTI, O CERERE PENTRU CONSTATAREA NULITATII ADOPTIEI FETITEI DE 8 ANISORI RAPITA SI TRAUMATIZATA DE RETEAUA DE ADOPTIE INTERNATIONALA CIOLOSISTA -USERISTA-PEDELISTA-JOHANNISTA CU AJUTORUL GLOBALISTULUI DEMOCRAT AMBASADORUL USA ,HANS KLEMM ! !

18 iul.

Avocatul familiei Șărămăt, cea care a avut-o în plasament pe Sorina, fetița adoptată de familia din SUA, a depus, joi, la Tribunalul București, o cerere pentru constatarea nulității adopției fetiței de 8 ani Baia de Aramă.

Ioana Constantin, avocatul familiei Șărămăt, a susținut că documentele depuse vor arăta că adopția nu a fost făcută în condițiile legii. „Voi depune acum la Tribunalul București o cerere pentru constatarea nulității adopției Sorinei Lucan, având în vedere faptul că această a fost ilegal făcută. Vreau să anunț toată țara că la Tribunalul București avem un prieten foarte bun și această este legea pe care ne bazăm și am mare încredere în Tribunalul București. Voi cere anularea adopției față de împrejurarea că, din actele pe care le observați aici, se poate trage concluzia că legea a fost încălcată. Să aveți în vedere că această adopție s-a făcut în mod ascuns, s-a încălcat flagrant articolul 9 din legea 273 /2004, Legea adopției. Față de împrejurarea că lipsesc condițiile de fond, adică opinia minorului, eu consider că această acțiune trebuie admisă. În aceste înscrisuri legate de cel care a tras aceste xeroxuri cu tricolorul, un patriot convins, sunt falsuri așa au declarat reclamanții făcute de Direcția Mehedinți, și mai multe rapoarte semnate de angajații instituției, și nu de reclamanții din prezenta cauză”, a declarat avocatul Ioana Constantin.

După depunerea documentelor, avocatul familiei Șărămăt a declarat că va mai depune documentația necesară pentru suspendarea efectelor adopției.

„Tribunalul București a înregistrat această cerere, a fost deja repartizată la Secția a V-a Civilă, dosar numărul 22131/3/2019. În acest moment, dosarul intră în procedură de regularizare. În dosar sunt patru părți, noi, familia Săcărin, Autoritatea și Direcția în contradictoriu cu aceștia să obținem o hotărâre, am solicitat nulitatea absolută și în subsidiar nulitatea relativă. De asemenea, voi depune la Tribunalul București o cerere privind suspendarea efectelor adopției indiferent de rezultatul demersului de astăzi. Mâine voi încerca să depun, nu este program atunci există calea electronică. Vreau să vă spun că la depunerea acțiunii a participat și fratele Sorinei, domnul Dan Șărămăt, care este foarte afectat de cele întâmplate în familie, suferă foarte mult poate se citește și pe fața dumnealui”, a mai declarat avocatul familei Șărămăt.

Anularea adopției a fost cerută și de procurorul general, dar cererea sa a fost respinsă de judecătorii din Craiova.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: