CAZUL SORINA.S-AU ROMANIA PRADUITA DE RETELE MAFIOTE DE ADOPTIE INTERNATIONALE!POPORUL ROMAN ESTE MORT!

19 iul.

Image may contain: 1 person, smiling

Detalii despre rețele, una din ele este: Familia unui alt judecator din completul care a decis adopţia internaţională a micuţei se „cunoaşte” cu avocatul penalist controversat al familiei Săcărin
* Unul din controversaţii avocaţi ai familiei Săcărin are o rudă chiar magistrat asistent la Secţia Penală a ÎCCJ
* Doi din cei trei avocaţi care s-au implicat in cazul micuţei, pentru familia Săcărin au relaţii şi conexiuni chiar directe la Curtea de Apel Craiova
*La Curtea de Apel Craiova a câştigat procesele cu ANI şi şeful DGASPC Mehedinţi care a propus-o cu forţa pe micuţă spre adopţie, şi celebrul baron Adrian Duicu
* Preşedinta Curţii de Apel Craiova, Adina Ponea, este sora lui Ştefan Ponea, fostul şef al Poliţiei Mehedinţi şi soţ al procuroarei Elisabeta Ponea, de la Parchetul Curtii de Apel Craiova, fosta colega si sefa a procuroarei Piţurcă

#REŢEAUACRAIOVA
#HAIDEŢISăOSalvămPeMicuţă

Apar noi date care pun în discuţie decizia definitivă a Curţii de Apel Craiova în cazul adopţiei micuţei Sorina din punctul de vedere al actului independent, echidistant şi imparţial de înfăptuire a Justiţiei.

Pe scurt şi schematic, conexiunile sunt acestea.

*DOI DIN CEI TREI JUDECĂTORI DIN COMPLETUL MICUŢEI Sorina de la Curtea de Apel Craiova:

LUCIAN MARIANA LĂLOIANU, preşedintele de complet în cazul micuţei Sorina, judecător, este soţia lui Constantin Lăloianu, procuror şef adjunct al PCA Craiova, cel care a conduce de facto PCA Craiova după 7 ani timp în care a fost procuror general al PCA Craiova, şi şeful direct al Mariei Antoaneta Piţurcă, şefa secţiei de urmărire penală, cea care a ridicat-o şi târât-o pe Sorina la percheziţie.

NELA DRĂGUŢ, un extrem de controversat judecător la Secţia Civilă în Curtea de Apel Craiova, este soţia fostului şef al Curţii de Apel Craiova şi membru CSM, judecătorul Costel Drăguţ, în prezent decedat. Datele din zonă coroborate inclusiv cu datele de pe mai multe reţele de socializare arată că familia judecătoarei (băiat, alte rude) este în contact şi se cunoaşte cu întreaga familie Belulescu avocatul părţii “americane”.

*CEI DOI AVOCAŢI (un penalist controversat şi un civilist) care s-au implicat in cazul micuţei Sorina, de partea “AMERICANĂ”, CONEXIUNI DIRECTE LA CURTEA DE APEL CRAIOVA

În timpul procesului, familia Săcărin a avut un singur avocat, venit de la Bucuresti: Clara Istrate. Însă partea “americană”, familia Săcărin, a mai avut implicaţi de-a lungul timpului în cazul de adopţie alti 2 avocaţi. Unul oficial si altul neoficial. Respectiv, pe Liviu Jan Belulescu, pentru emiterea ordonantei presedintiale de inapoiere a minorei Sorina, cel care aştepta în masină la percheziţie, şi pe Gheorghe Chionea care s-a implicat şi el neoficial în caz, în situaţia cu scoaterea micuţei de la şcoală.

*PRIMUL AVOCAT: UN PENALIST EXTREM DE CONTROVERSAT, cu soţia fost judecător al Curtii de Apel Craiova, şi cu o rudă la Curtea Supremă de Jusţiţie din România si altele în Poliţie.

LIVIU JAN BELULESCU este un extrem de controversat avocat, specializat în Drept penal din Craiova şi “bine conectat” la reţeaua din Justiţia craioveană. În relaţii apropiate atât cu personaje controversate (zonă interlopă) dar şi cu procurori, poliţişti şi judecători din toată zona, Belulescu a fost ofiţer activ al Poliţiei de Frontieră, al Jandarmeriei Române, făcând liceul militar Tudor Vladimirescu din Craiova şi urmând cursurile Scolii militare de ofiţeri activi Nicolae Bălcescu din Sibiu.

Avocat al lojei Masonice şi avocat penalist cu casă de avocatură din 1997, Belulescu s-a căsătorit în 1988 cu Paraschiva, pe atunci tot judecător la judecătoria Drobeta Turnu Severin, ulterior judecătoria Craiova şi Tribunalul Dolj, in ultimii 21 de ani fiind judecător al Curtii de Apel Craiova, din ianuarie 2016, pensionată.

Liviu Jan Belulescu nu este singurul avocat din familie si persoană implicată in activitati de investigare penală, zona judiciară sau a autorităţilor de forţă ale statului.
Didu Anca, alta ruda a familiei este avocat, Ion Belulescu – tot din familie este la IPJ Gorj, iar fiica lui Belulescu este notar stagiar.
De asemenea, Ana Maria Belulescu tot din familia lui Liviu Jan Belulescu din Craiova a promovat de 2 ani şi a ajuns magistrat asistent la Secţia Penală a Curţii Supreme de Justiţie din România, ÎCCJ. Sotul acesteia este tot ofiter MAI.

* AL DOILEA AVOCAT implicat neoficial: UN CIVILIST, CU SOŢIA TOT LA CURTEA DE APEL CRAIOVA

GHEORGHE CHIONEA este un avocat specializat în Drept Civil tot din Baroul Dolj ca şi LIVIU JAN BELULESCU cu soţie tot la Curtea de Apel Craiova. Daniela Chionea, este de 13 ani, judecător al Curtii de Apel Craiova, este soţia avocatului familiei Săcărin şi prietenă pe reţelele de socializare şi cu celălalt avocat penalist controversat din speţa civilă, Liviu Jan Belulescu şi cu soţia sa, fost judecător la aceeaşi instanţă, Paraschiva Belulescu.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: