MESAJ PENTRU JOHANNIS,DUPA DECIZIA CCR:”BANII INAPOI,IMBECILULE!”

19 iul.

Magistrații Curții Constituționale au decis că amnistia pentru corupție nu poate fi interzisă, prin urmare… Constituția nu se poate modifica. Una din întrebările lui Klaus Iohannis de la referendumul din 26 mai era „ Sunteți de acord cu interzicerea amnistiei și grațierii pentru infracțiuni de corupție?”. Referendumul lui Klaus Iohannis a costat ceva și a fost total inutil. Plata îi revine poporului român. Economistul Dan Diaconu scrie această temă:

”Plăvane, în ceea ce privește întrebările de la referendumul pe care l-ai forțat, am patru vorbe pentru tine: MARȘ ÎN PIZDA MĂ-TII! Întrebările acelea inepte au fost declarate neconstituționale inclusiv de oamenii tăi, prostule. Inclusiv ei n-au putut ocoli realitatea crudă care ne spune limpede că ești atât de îngrămădit încât prostia ta scapă oricărei descrieri.

S-au păpat aiurea niște fonduri, s-au făcut praf absolut inutil niște bani, astfel încât, dragă bovinule imbecil, cred că e cazul să-i returnezi. Și p-ăștia și pe ăia pe care trebuie să-i dai statului! Așadar, BANII ÎNAPOI, IMBECILULE!”, a scris economistul Dan Diaconu.

Vicepreședintele ALDE mai acuză că șeful statului a manipulat românii cu bună știință pentru a obține avantaje electorale. El se întreabă ce se va întâmpla cu zecile de milioane de euro cheltuite la referendum și dacă le va returna Iohannis din banii de meditații.

„Pentru că a manipulat poporul cu bună știință pentru a obține avantaje electorale, pentru că a demonstrat că este un adevărat pericol pentru democrație, capabil să sacrifice orice pentru a mai obține un nou mandat, Klaus Iohannis ar trebui să demisioneze! P.S. Ce se întâmplă cu zecile de milioane de euro folosite pentru un referendum realizat doar pentru propriile interese ale președintelui Iohannis? Va da președintele înapoi din meditații banii cheltuiți?”, a conchis Cucșa.

Și Jurnalistul Radu Soviani scrie că CCR a decis astăzi, în unanimitate, că președintele a pus o întrebare de ratat.

”Adică toate măgăriile cu numărarea voturilor prin soft au fost de pomană? Pe românește, CCR a decis astăzi, în unanimitate, că domnul Costică Iohannis a pus o întrebare de ratat, având ca rezultat un referendum validat, dar ratat încă din start. Scriam în 1 mai 2019, pentru psnews:

Sunteți de acord ca faptele de corupție să fie imprescriptibile, sugerandu-i lui Costică Iohannis o întrebare care într-adevăr să aibă relevanță. Constituțională. Și mai scriam, așa, cu un spirit de previziune: ,,Subiectul a fost ratat de Klaus Iohannis, prin două întrebări formulate ratat, pentru un referendum pe care îl vrea ratat astfel încât domnul Iohannis să încerce să compromită pe viitor ideea de un referendum pe probleme de justiție, al cărui rezultat să întărească Constituția și Statul Român.

Iohannis vrea un stat mai slab în care lupta anti-corupție se referă la persoane și nu la rețele de corupți”. În opinia mea, decizia de azi a CCR – arată QED”, a scris jurnalistul Radu Soviani.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: