NUMAI „ROMANI”,UNUL SI UNUL VOR SA FIE PRESEDINTII ROMANIEI: JOHANNIS,STANOEVICI,TEODOROVICI,CSOLOS,BARNA SI COANA BRUYNSEELS CEA DECORATA CU CRUCEA DE FIER!

19 iul.

https://i1.wp.com/www.justitiarul.ro/wp-content/uploads/2019/07/Bruynseels.jpg

   Doamna Ramona Ioana Bruynseels și-a lansat candidatura

Vrea să fie președinte peste români și peste „România poveștilor de succes” conform sloganului domniei sale. Asemănarea acestei sugestii subliminale cu „România lucrului bine făcut” a actualului președinte Iohannis este prea PERFECTĂ pentru a trece neobservată. Am săpat în desaga mea cu amintiri și am pus cap la cap o mică „fișă personală” a doamnei Bruynseels. Sper să vă ghideze la urne.

Aceasta este băgată în față de Partidul Puterii Umaniste al domnului Dan Voiculescu, proprietarul postului TV Antena 3, fratele siamez al CNN-ului din SUA. Doamna a fost numită Secretar de Stat în Secretariatul General al Guvernului (SGG) de către fostul prim-ministru Mihai Tudose. A fost apoi dată afară de Dăncilă imediat ce aceasta a devenit prim-ministru,  însă doamna premier „a fost răzgândită” imediat și a reangajat-o pe doamna Bruynseels la SGG.

Prezidențiabila doamnă a studiat la Harvard, la John F. Kennedy School of Government. Cine credeți că este printre finanțatorii acestei școli? Ați ghicit, cunoscutul păpușar George Soros prin a sa Fundație pentru o Societate Deschisă. Atât de apropiat este George Soros de JFK School of Government încât l-a numit Președinte GLOBAL al Fundației sale pe Christopher Stone, un profesor de drept de la această școală considerată drept o „pepinieră de viitori lideri ai lumii libere”. Până aici parcursul doamnei Bruynseels răspândește în aerul dâmbovițean damful puternic al DEMOCRAȚILOR americani, cei care au băgat pe gâtul românilor odiosul STAT PARALEL de care se vorbește în târg și care poartă în buzunarul de la piept poza lui Soros în ramă aurită.

 

Acum că am stabilit de unde vine doamna Ramona Ioana Bruynseels, hai să vedem încotro se duce sau mai bine spus încotro vrea să ne ducă pe noi. Personal cred că răspunsul se află în fotografiile pe care le atașez la acest comentariu. Priviți cu atenție câtă asemănare există între imaginile din campaniile electorale ale DEMOCRATEI Hillary Rodham Clinton (foto dreapta sus) și a noastră candidată (foto stânga sus). Aceleași culori, aceeași costumație, aceeași coafură, aceeași poziție. La Clinton culorile reprezintă steagul american, la Bruynseels reprezintă … tot steagul american.

Fotografiile din josul colajului, o arată pe doamna candidată în compania Ambasadorului SUA Hans Klemm și a lui Mihai Tudose (foto stânga) și pe George Soros împreună cu profesorul de la marea școală de produs lideri GALACTICI (foto dreapta jos). Sunt convins că echipa de campanie a doamnei Bruynseels trage din greu să modeleze în mentalul colectiv românesc o imagine care să o propulseze pe doamnă drept în turul 2 al alegerilor. De aceea cred cu putere că acele culori, atitudini, imagini, nu sunt deloc întâmplătoare. Dacă vreți să înțelegeți mai bine cât de puternic este impactul asemănării celor două imagini ale lui Clinton și Bruynseels în subconștientul privitorilor citiți capitolul despre MANIPULARE și mesaje subliminale din cartea mea, Îndreptarul Renașterii Neamului Românesc, disponibilă gratuit pe această pagină. Cartea poate fi citită aici: Indreptarul Renasterii Neamului Romanesc.

Lumea bună a serviciilor secrete, CIA și sucursala SRI: Tartorul Hans Klemm și oferta lui electorală pentru poporul român.

Doamna Bruynseels, candidat la Președinția României, a ținut o ședință de întrebări și răspunsuri pe facebook. Întrebată de ce la inaugurarea candidaturii nu a fost folosit NICI UN STEAG TRICOLOR, această vajnică româncă a răspuns că „nu a vrut ca steagul să fie CANIBALIZAT”. Cum? Am mers la dicționar și am aflat că termenul se referă la consumul de carne umană.

Să mergem mai departe. În legătură cu cele trei culori de campanie alese, albastru, roșu și alb, doamna noastră a mărturisit că acestea sunt culorile sale preferate chiar și pentru haine. Spunea asta în timp ce era îmbrăcată cu o bluză de culoare…verde/kaki (vezi foto).

 

Nu-i tare? Îmi place din ce în ce mai mult. Mai departe. Apropo de steagul tricolor, a adăugat că nu-l folosește pentru că nu vrea să o acuze nimeni „că se folosește de simbolurile naționale pentru a ajunge la sufletele românilor”. Ați înțeles românii mei dragi? Deci, conform doamnei cu Harvardu’ de școală de guvernare la bază, nu simbolurile naționale sunt legătura dintre oameni. Așa.

Iar pe final, am aflat că dacă o votăm pe domnia sa aceasta va aduce 50 de avioane pline cu investitori străini. Exact așa a spus, jur că nu fac mișto, jur că nu am inventat nimic din tot ce am scris aici. Deci după ce că de 30 de ani străinii ne jefuiesc țara, ne distrug capitalul românesc, ne fură ca-n codru, nu plătesc taxele datorate românilor, ne siluiesc justiția și ne schimbă legile, ne dezgolesc pădurile seculare, ne secătuiesc apele minerale, gazele naturale și tot ce putea fi întreprindere profitabilă, doamna noastră MAI ȘTIE ÎNCĂ VREO 5.000 de investitori străini gata să ne fericească în același fel.

 

Și ca să fie tacâmul complet, cosmopolita prezidențiabilă a încheiat spunând că ne mulțumește pentru participarea la sesiunea de „Q and A, sau Î și R”! Probabil că dacă spunea „întrebări și răspunsuri” nu dădea bine la tefeliștii care-i sorb fiecare cuvânt și care-i scriau pfacebook „Bravo, te votăm, suntem cu tine!”. În acel moment Pronia Cerească s-a pogorât din ceruri asupra domniei sale și i-a dat gândul cel bun de a încheia emisiunea în direct. Pentru cei care încâ nu știu (sau nu le vine să creadă încă) doamna Ramona Bruynseels vrea să fie Președintele României. Și dacă vă vine să credeți și dacă nu, această doamnă este finanțată cu bani MULȚI DE TOT pentru această campanie electorală. Atenție dragii mei, atenție mare.

 

Concluzia mea este că neamului românesc i se pregătește din nou o mare păcăleală coaptă în cuptoarele globalist-progresiste care nu au nimic în comun cu sufletul nostru curat și iubitor de țară. Iar când veți asculta-o pe doamna Bruynseels vorbindu-vă de iubire, copii, familia tradițională și țara poveștilor de succes, amintiți-vă acest articol al meu. În ultimii 30 de ani neamul meu nu a primit nimic bun din partea lui George Soros și nici de data aceasta nu cred că o să curgă lapte și miere din buzunarele doamnei. Români, votați românește! România românilor, numai a românilor și a tuturor românilor!

                                                                                                                  BOGDAN VASILE

Nota redacției „Justițiarul”: Nicolae Ceaușescu a fost ultimul președinte român care a condus România. Cei care i-au urmat au fost toți alogeni. Nu se poate permite accesul băștinașilor în fruntea țării, fiindcă un român adevărat nu ar fi capabil să devină trădător absolut, să  lupte până la capăt împotriva propriei țări și să participe, în calitate de complice, la jefuirea acesteia! Din 1990 încoace românii nu au mai avut acces la funcția de președinte al țării, iar din anul 1996 președinții au fost numiți, nu aleși. Votul a fost doar praf în ochii naivului electorat pentru mimarea democrației.

http://www.justitiarul.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: