URAA,GABI FIREA CANDIDEAZA!

19 iul.

Vestea face înconjurul cartierelor și va ajunge curînd și la Onești! Primărița de București s-a externat și a revenit în bătălia pentru putere. Asta înseamnă că operația a reușit și atentatul cu sîrmă a eșuat. Vom avea o familie de candidati. Gabi Firea – viitor președinte și Pandele, vice-candidat sau fost prinț consort. Sau fost prim Domn al doamnei.

Luni se hotărăște Viorica Dăncilă. Marți șochează partidul și anunță. Se taie în voturi și cuțite cu Gabi Firea. Sau se bat în genti. Jumătate de PSD, cea care nu vrea la Cotroceni și e moartă după ministere și după bugetul din Piața Victoriei, va merge cu Dăncilă. De ce să se bată pentru Cotroceni cînd toată lumea știe că acolo nu se fac bani. Doar dat cu gura, apărut la televizor și excursii! Cealaltă parte, mufată la SRI în timpul complotului de spargere a PSD-ului, încă ezită. Să bată și ea palma cu Iohannis și să scape de toate dosarele sau să încerce să ocupe fotoliul în care președintele a dormit în acești cinci ani?

Ca toate moldovencele, Gabi Firea este flămîndă de putere și de glorie. Bani nu-i mai trebuie. Ea și Pandele și cu sprijinul lui Gabi Oprea și cu pământurile și oile lui Becali pot deschide două bănci în Pipera. Dar putere, nu au. Or puterea este mai dulce ca mierea. Bani are tot prostul. Dar să conduci România este cu totul altceva. Îi poți dubla pedeapsa lui Liviu Dragnea, poți să asculți toate convorbirile telefonice între Dăncilă și Teodorovici (a propos, cum de i s-o fi tăiat maioneza cu candidatura la președinție și finanțistului străin de finanțe?)

Gabi Firea e gata de luptă! Are cele 24 de firme ale Primăriei‎ care pot lipi afișe. Are grupul de ilfoveni care sub conducerea lui Gabi Oprea poate face minuni. Strâng bani, semnează proteste, huiduie la comandă și cer modificarea Constituției. Pandele se poate reprofila pe vaporeni. Jongleria cu voturile lui Traian Băsescu de la Ambasada Română din Paris se poate muta în porturi și restaurante. Pe fiecare vapor se mai poate deschide o Secție de votare. Diaspora poate vota și pe bărci.  Pipera se poate umple de secții de votare, de biserici și de linii cu autobuze Otokar. Gabi Firea va avea televiziunea ei, festivalul ei, muzeul ei, caleașca ei albă cu care să vină la Primărie și la Cotroceni. Și va dormi într-un dirijabil ancorat la granița dintre Voluntari și Capitală ca să înțeleagă poporul că ea le vede pe toate și le rezolvă fără să facă nimic.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: