SOCANT! TRAFIC DE MINORI SI DE ORGANE IN CAZUL FETITEI RAPITE DE FAMIGLIA SACARIN CU COMPLICITATEA MAFIEI DE ADOPTII INTERNATIONALE A STATULUI SECURIST SUBTERAN SI AMBASADA USA!

21 iul.

Ridicarea fetiței de la Baia de Aramă

Șocant! Trafic de minori și de organe în cazul Sorinei, fetița din Baia de Aramă

Soții Săcărin, părinții din SUA care au luat-o pe fetița Sorina din Baia de Aramă de la cei care au crescut-o, au fost acuzați printr-o plângere penală de trafic de minori și trafic de organe.

BRUXELLES, 21 iulie – Sputnik, Daniela Porovăț. Plângerea penală împotriva soților Săcărin a fost depusă încă de acum un an de zile, în august 2018, de către asistenta maternală Mariana Șărămăt, la DIICOT Mehedinți.În document, asistenta maternală care o avea în îngrijire pe Sorina, lansează acuzații dure la adresa celor care au reușit, între timp, să o ia pe fetiță din sânul familiei în care crescuse:

„Soții Săcărin au deja o fetiță de o vârstă apropiată de cea a Sorinei, fetiță care, chiar de la prima vedere, relevă existența unor afecțiuni (ce nasc suspiciunea faptului că scopul adopției internaționale a minorei Lucan Sorina este de fapt acela al traficului de minori în vederea traficului de organe)”, se arată în plângerea penală.

Mariana Șărămăt a arătat în plângerea depusă la DIICOT, dar clasată între timp, că „este incontestabil că în spatele acestei adopții internaționale stau interese obscure și nu interesul superior al minorei Lucan Sorina. De altminteri, este de neînțeles de ce un minor ar fi luat din sânul unei familii în care este integrat deplin și trimis într-o țară străină a cărei limbă nu o cunoaște, la o familie cât se poate de suspectă”.

Read more: https://ro.sputnik.md/society/20190721/26942165/Socant-Trafic-de-minori-si-de-organe-in-cazul-Sorinei-fetia-din-Baia-de-Arama.html

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: