DOVEZI.DANCILA:MINCINOASA, COMPLICE SI TAINUITOARE IN CAZUL MICUTEI SORINA DE 8 ANISORI RAPTA DE BESTIILE UMANE CABRIEL SI RAMONA SACARIN CARE AU FUGIT CU AJUTORUL DEEPSTATE-ULUI CONDUS DE JOHANNIS SI AMBASADA USA IN USA!

22 iul.

DOVEZI. Dăncilă: MINCINOASĂ, COMPLICE ȘI TĂINUITOARE în cazul micuței Sorina

În cazul micuței Sorina, fetița crescută la Baia de Aramă, premierul României, Viorica Dăncilă, nu numai că a înșirat o serie de minciuni incredibile, pe care le detaliem mai jos, dar a secretizat toate rapoartele primite de la ministere, pe acest subiect, ascunzând ilegalitățile sub preș și transformându-se în tăinuitoare și complice a unor grupări infracționale din justiție și din Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție. După ce inițial a vorbit inclusiv de schimbarea miniștrilor implicați în acest caz, de rapoarte peste rapoarte comandate Ministerului Muncii și Ministerului de Interne, de trimiterea urgentă a corpurilor de control ale ANPDCA și ale Agenției Naționale pentru Plăți și Inspecție Socială, la Dolj și la Mehedinți, ulterior Dăncilă a uitat complet de Sorina, cu toate că interesul românilor pentru situația micuței a crescut exponențial. Mai mult, Dăncilă a ajuns să declare că în imaginile cu ”extracția” este vorba, de fapt, de un polițist care o ajută pe Sorina să se ridice de jos!!! Până în prezent, nici Dăncilă și niciun alt demnitar din guvernul României nu au anunțat vreo măsură care să decurgă din cele întâmplate cu Sorina, lucru care este inacceptabil într-un stat de drept. Această situație este favorizată și de tăcerea totală, pe acest subiect, a președintelui României și a liderilor partidelor de așa-zisă opoziție.

Prezentăm, în continuare, cronologia minciunilor halucinante spuse, oficial, de premierul în funcție al României, Viorica Dăncilă.

Vineri, 21 iunie a.c., imediat după ce Sorina a fost ”extrasă” din familia de la Baia de Aramă care a crescut-o, premierul Viorica Dăncilă spunea așa: „E vorba de un copil. Cu sentimentele copilului nu trebuie să se joace nimeni.” Extrem de pompos, Dăncilă declara oficial că a cerut anchete de la Ministerul Muncii, Ministerul de Interne și Inspecția Judiciară, și că vrea să primească rezultatele acelor anchete până luni, 24 iunie a.c. Mai mult, Dăncilă n-a exclus ca miniștrii care au greșit în acest caz să fie schimbați din funcții! Declarațiile primului ministru sunt disponibile aici și aici.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: