DOVEZI.PREMIERUL VIORICA DANCILA A TINUT LA SECRET RAPOARTELE CU PRIVIRE LA MICUTA SORINA RAPITA DE FAMILGLIA GABRIEL SACARIN SI RAMONA SACARIN SI DUSA CU AJUTORUL DEEPSTATE-ULUI SI HANS KLEMM IN USA!

22 iul.

A doua zi, după extracție, pe contul personal de facebook Viorica Dăncilă ne anunța că a cerut o anchetă în cazul Sorinei, și ne asigura de toată implicarea ei și de sancționarea celor găsiți vinovați.

În aceeași zi de sâmbătă, 22 iunie a.c., Dăncilă mai spunea oficial că ”a cerut corpurilor de control ale Autorității Naționale pentru Protecția Copilului și Adopție și ale Agenției Naționale pentru Plăți și Inspecție Socială să fie luni dimineaţă, la prima oră, în Dolj şi Mehedinţi, pentru a întocmi un raport amănunţit al situaţiei”.

Duminică, 23 iunie a.c., premierul Dăncilă promite din nou că va lua măsuri dure cu cei care au greșit.

Luni, 24 iunie a.c., Dăncilă nu suflă o vorbă despre rapoartele pe care clamase că le va primi în acea zi. Mai mult, declară, halucinant, că în imaginile cu extracția este vorba, de fapt, de un polițist care se apleacă să ridice fetița care căzuse!!!

Marți, 25 iunie a.c., Dăncilă anunță că a primit rapoarte de la  Ministerul Muncii și Ministerul de Interne, dar, în ciuda promisiunilor din zilele trecute, nu există niciun vinovat. Dăncilă pune capac peste întregul scandal spunând, sec, că ”anchetele vor continua”.

Duminică, 30 iunie a.c., Dăncilă anunță că a doua zi urma să primească ”raportul complet de la Ministerul Muncii”, și că cei vinovați vor fi pedepsiți.

Ulterior, deși s-au înmulțit dovezile care arată că întregul proces de adopție și de certificare a ei în justiție s-a derulat ilegal, Dăncilă n-a mai suflat nicio vorbă în legătură cu cazul micuței Sorina.

Repetăm: faptul că nici Dăncilă și nici vreun alt demnitar din Guvernul României n-au anunțat nici măcar o măsură legală, care să decurgă din acest caz, este inacceptabil într-un stat de drept.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: