FAKENEWS. JEAN – FRANCOIS BOHNERT SI SERVICIILE SECRETE RUSE!

22 iul.

Rușii sunt buni, asta e, putem noi să ne buricăm, rușii sunt foarte buni. Mache, ai dreptate și nu prea, zic eu, plimbându-ne așa prin Cișmigiu, ca doi buni pensionari, patrioți în toate cele. Pache, vine și el într-un suflet, cu șapca-i soioasă dată pe ceafă, vin de la Arsenal, au găsit o bombă cu ceas. Artizanală? Absolut artizanală. Și ce ziceați de ruși, vrea să știe Finteșteanu, apărut de după colț, de la Teatrul Național. Păi ziceam că l-au îmbrobodit nu numai pe Trump dar și pe Jean-François Bohnert.

Aha, franțuzul parchetar? Păi vezi, ai înțeles. Lasă domnule că fata noastră, Kovesi, le dă clasă la toți! Fugi de-acilea, stalinistă, se vede de la o poștă! Ei, aș, serioasă, profesionistă! Mitică, zice asta și ne inflamăm cu toții foarte, aproape să ne scoatem ochii. Peste Cișmigiu cade un soare portocaliu, portocaliu de atâta poluare chimică și magnetică venită dinspre Occident. Ba din Orient, zice Brânzovenescu către Maimuțărescu. Pensionari și ei, cu pensii barosane, bugetari la serviciile secrete, lasă că știm noi bine, urechea și timpanul. Stăm ciotcă la o bere. Așa, și, franțuzul? Jean-François Bohnert îi trage preșul lui Kovesi, așa cum Băse îi trage preșul lui Johannis, așa cum Dăncilă îi trage preșul lui Dragnea. Păi dacă iese Dăncilă președintă, nu-l grațiază pe Dragnea? Nu. Cum nu? Păi nu, că ea, Dăncilă, l-a băgat la gherlă să scape de el, ha, ha, ha.

Trece un OZN, bâz, bâz și ne scanează să vadă dacă n-avem cipuri, dacă nu cumva suntem niște androizi periculoși. Nu suntem. OZN-ul dispare după Colțea, se duce pe planeta Venus. Învârtescu Tudorel ne lasă mască pe toți, zice că Băse are un clenci cu Putin și că Tăriceanu ar fi în clenciuri cu Loja Irlandeză în timp ce chinezii se pregătesc să bage Europa-n sclavie. Adică ne pun cei de la Beijing la muncă silnică pe viață în minele de diamant din Africa. E o acoperire, tot Serviciile Secrete Ruse se ocupă de schema asta geostrategică secretă și misterioasă.

Cum noi, românii, vezi bine, suntem tare deștepți, rușii chitesc să ne bage-n minele de diamant să găsim secretul omenirii. Și dacă-l găsim, ei ne dau drumul la lumină și ei iau secretul și o șterg printr-un portal magnetic direct în universul acela paralel unde curge numai lapte și miere. Hai că batem câmpii, zice Temistocle, rostogolind pe alee în Cișmigiu un butoiaș de rom care, zice el, i-a rămas de la Trafalgar unde a luptat cândva cot la cot cu amiralul Nelson. Mare mincinos!

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: