Turcia: un ziar pro-guvernamental spune că islamul trebuie să „oprească civilizația occidentală” și că „sioniștii vor să cucerească lumea”

22 iul.

Invictus

Este posibil ca Erdogan să fie complet de acord cu acest lucru, dar, așa cum ar fi spus Leonard Cohen, n-o să vă placă ceea ce vine după civilizația occidentală.

Într-o coloană din 8 iulie 2019, intitulată „Oprirea civilizației occidentale” [1], publicată în cotidianul pro-guvernamental turc Milli Gazete, cronicarul turc Mehmed Șevket Eygi a întrebat cititorii: „Putem permite civilizației occidentale să distrugă lumea și umanitatea?” El a spus că Occidentul era „o civilizație nu de pace, ci de război” și că era „colonialistă, imperialistă, extrem de capitalistă, egoistă și hedonistă”. El a avertizat că „dacă Occidentul nu este blocat, dacă nimeni nu îl lovește, omenirea se va prăbuși. Religia islamului și a lumii musulmane va face acest serviciu de blocare și lovire a rupturilor într-un fel sau altul. În plus, el a spus că „sioniștii imperialiști doresc să aducă lumea sub dominația lui Israel prin inițierea unui…

Vezi articolul original 531 de cuvinte mai mult

2 răspunsuri sa “Turcia: un ziar pro-guvernamental spune că islamul trebuie să „oprească civilizația occidentală” și că „sioniștii vor să cucerească lumea””

  1. ioansperling 22 iulie 2019 la 2:48 pm #

    Corect!

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: