AVOCATA INGRID MOCANU: PRESEDINTELE IOHANNIS A FACUT TRAFIC DE INFLUENTA!

23 iul.

Avocata Ingrid Mocanu susține că președintele Klaus Iohannis a făcut trafic de influență în favoarea Laurei Codruța Kovesi, atunci cand a negociat cu președintele Franței, Emmanuel Macron, retragerea candidatului francez din cursa pentru șefia Parchetului European.

„Din ciclul: penalii noștri sunt mai buni decât ai lor!

Iohannis sună la Macron, lumina Franței, să facă un trafic de influență (că așa se cheamă aici, în România) pentru ca traficatul să își exercite influența pe lângă un procuror (că nu are atribuții Macron de a depune ori retrage candidaturi de șefi la Parchetul European) pentru ca acesta să își retragă o candidatură!? Totul în folosul unei ”penale”, de fapt unei multiple penale (cu două dosare pornite in personam). Vom afla imediat ce a promis Iohannis că va plăti în schimbul traficului… ca să știm cât va confisca doamna Kovesi de la cei doi din dosarul pe care li-l va instrumenta din presupusa funcție de procuror european. Că știți că ea a zis că i-a cercetat și pe cei care au numit-o (a se citi: au negociat ca la piață pentru a numi un procuror ”independent” în funcție, fără factor politic, desigur). Câte concursuri de funcție sau grad a dat Kovesi la viața ei? ZERO … totul politic sau prin acțiuni, date de judecători.

Dar nu am auzit Comisii de la Veneția și nici GRECO urlând că funcțiile de procuror european nu sunt ocupate pe criterii de competență, ci prin târguială politică.

Aaaa, așa arată statul de drept? Așa e bine, cu procurorii independenți? Și cu ”penalii” lui Iohannis și Macron care sunt buni de funcții europene publice, plătite din banii cetățenilor europeni? Păi atunci… bine!”,

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: