DISPERAREA SI TRISTETEA MICUTEI SORINA SARAMAT DE 8 ANISORI,CARE A ASTEPTAT CA STATUL ROMAN SA O SALVEZE ,DAR BESTIILE UMANE RAMONA SI GABRIEL SACARIN,AU PREFERAT UN COPIL DEJA CRESCUT PANA LA 8 ANISORI,IN LOC SA ADOPTE UN COPIL DE LA UN UN ORFELINATSI CU AJUTORUL ONG SERA SI AGENTIA AMERICANA PENTR ADOPTII CARE CU SPRIJINUL AMBASADEI SOROSISTE USA SI COMPLICITATEA STATULUI SECURIST SUBTERAN SI MASS MEDIA ASERVITA GLOBALISMULUIA FOST RAPITA!

25 iul.

Image may contain: 3 people, people standing
Disperarea si tristetea micutei Sorina de 8 anisori vanduta pe 30.000 de dolari bestiilor umane Ramona si Gabriel Sacarin,fost fotoreporter amic cu Mihai Gadea cand era la Realitatea Tv.Sorina va fi mielul sacrificat prin ONG Sera si Agentia ameicana de adoptii care cu ajutorul ambasadei USA si complicitatea Statului Securist Subteran a fost rapita!

Acum am să explic unor doamne care au suspiciuni în legătură cu grupa de sânge a Sorinei! Atenție doamnelor! Cum de s-au îngramadit pe bietul copil? Uite asa:

Sorina , acum 3 ani a fost bolnavă! Părinții ei (astia care au crescut-o frumos , cu dragoste) au dus-o la medici! I-au facut analizele! TOATE!! Cei de la laborator au anunțat medicii de rezultat! Au repetat analizele! Au descoperit „grupa sanguină de aur”! Nu au spus nimic părinților! Cred că abia acum au aflat! Medicii au ANUNȚAT, ministerul sănătății! Cine era ministrul al sănătății acum 3 ani?! Ați ghicit! Vlad Voiculescu, ăla care vindea citostatice in parcări la moluri, ăla care are niste „cămine de copii” în care plimbă copiii chipurile abandonați! Fenta e că el încasează niste banii de la buget pentru asta! Mulți bani !

Deci: Voiculescu ia legatura cu unchiul , cel care deține monopolul pe mafia medicamentelor in Romania si nu numai, unchiul care este in toate „cluburile de brokeri -beby”, inclusiv in clubul Roche!

De aici începe vânătoarea! Secărin lucrează acolo, Sorina e româncă, el si soția, români! Cum nu sunt la prima misiune (au dispărut prin adopție chipurile, 4 copii de pe continente diferite, adopii făcute tot de Secărini) au trebuit să execute ordinul! De 3 ani stiu toti care sunt implicați! TOATĂ secta nazistă, globalistă, a justiției, ambasade, generali de securitate, de spionaj, de contra spionaj , toți!

Vorbim de bani adevărați, mulți de tot! De ordinul sutelor de milioane, miliarde! Asa ceva nu exista decât în jur de 47 de persoane! Din sângele lor , a celor cu grupa de aur ,se salvează vieți, tot pe bani mulți, cancerul este de mult tratabil în orice formă, iar cei care stăpânesc planeta Pământ, si trăiesc peste 100 de ani, apreciază descoperirea !

Credeti că medicii nostrii hematologi sunt niște prosti?! Nu !Nu sunt! Nu au avut acces la informație, fiindcă serviciile au pus stampila de TOP SECRET!

Faceti un exercițiu de imaginație si închipuiti-vă câte forțe sunt implicate in acest caz!

Noi vindem tot !

„Ca atare, instanța apreciază că, atîta timp cît minora are ca alternativă posibilitatea adoptării ei de către asistentul maternal care a crescut-o, ca atare, posibilitatea să rămînă în mediul familial în care s-a dezvoltat pînă în prezent și totodată în mediul școlar și social pe care l-a frecventat pînă în prezent, nu este în interesul superior al acestuia să fie dislocată din acest mediu și să meargă într-o țară și o cultură care-i sînt străine” – Judecătoarea Victoria Negreanu, Tribunalul Mehedinți
Această frază, pe cât de banală, pe atât de evidentă, este ceea ce ar fi trebuit să fie și concluzia trasă de autoritățile și sutele de funcționari ai statului român în urma cazului Sorinei din Baia de Aramă.
Această concluzie, bazată pe existența de opt ani a Sorinei în familia în care a crescut, ar fi trebuit să fie evidentă în primul rând pentru funcționarii Direcției de Protecție a Copilului Mehedinți. Dar nu a fost. Ba, dimpotrivă, împotriva evidenței, aceștia au făcut tot ce a depins de ei pentru ca această concluzie să nu existe, să fie anulată.
Cazul „Sorina” este radiografia perfectă a felului în care statul român este capturat – sau s-a lăsat capturat – de către grupări puternice, cu legături subterane între ele, care au ca sursă primară străinătatea. Iată faptele:
Niște cetățeni americani – care au deja doi copii – se gândesc că vor să adopte un copil. Deși sunt cetățeni americani – deci porțile deschise în toată lumea – nu găsesc altul decât în persoana unei copile rome, de 8 ani, dintr-o comună mehedințeană.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: