ALEXANDRA O FATA DE 15 ANI,DAR CURAJOASA A SUNAT DIN CASA CRIMINALULUI IN SERIE LA 112,PENTRU A ANUNTA CA ERA TINUTA CAPTIVA INTR-O CASA,DAR A FOST UCISA CU FORTELE DE ORDINE SI PROCURORUL CARE AU ASTEPTAT PANA LA ORA 6,00 CA SA INTRE IN CASA CRIMINALULUI IN SERIE!

26 iul.

Image may contain: 2 people, people smiling, people standing

Alexandra o fata curajoasa a sunat din casa criminalului in serie fiind ucisa datorita incompetentei fortelor de ordine si procurorului care nu au intervenit sa o scape era una dintre fetele dispărute în Caracal ar fi sunat la 112, pentru a anunța că era ținută captivă într-o casă

Investigația la casa mecanicului auto, bănuit că le-ar fi ucis pe cele două fete dispărute în Caracal, este în plină desfășurare. Zeci de polițiști sunt la imobilul de pe strada Craiova, acolo unde au făcut descoperiri tulburătoare.

Surse din anchetă a dezvăluit că una dintre tinerele pe care Gheorghe Dincă le-ar fi răpit a sunat la 112, anunțând că era ținută captivă într-o casă, conform Antena 3.

S-au cerut date de la STS, iar astfel s-a identificat aria în care se afla fata.

Anchetatorii au investigat trei adrese, unde nu s-a găsit nimic, iar abia la a patra adresă, unde au ajuns vineri dimineață, l-au găsit pe mecanicul auto. La locuința lui s-au găsit rămășițe umane, bijuterii și bucăți de haine.

Există suspiciunea că fetele ar fi fost tranșate și arse. Nu este clar dacă este vorba despre două victime sau mai multe.

Situație cutremurătoare în cazul Alexandrei și Mihaelei, cele două fete din Caracal care au dispărut fără urmă, după ce au fost luate de un șofer de ocazie.

Vineri dimineață, polițiștii au descins la locuința șoferului, un mecanic auto în vârstă de 65 de ani, bănuit că le-ar fi ucis pe cele două tinere.

Cazul este unul parcă desprins din filme. Prima care a dispărut este Mihaela Luiza Melencu (19 ani), care, pe 14 aprilie, a plecat din casa din comuna Dioști, pentru a scoate bani de la bancomat. Când s-a întors, s-a urcat într-o mașină la ocazie, apoi a dispărut fără urmă, conform Observator.

La trei luni distanță, pe 25 iulie, a dispărut și Alexandra Măceșanu (15 ani), o fată din comuna Dobrosloveni, care s-a întors de la liceul unde învăța – tot cu o mașină de ocazie. Și ea a dispărut fără urmă.

Conform unor surse din anchetă, punctul comun al celor două dispariții este șoferul. Folosindu-se de telefonul performant al Alexandrei, Poliția a ajuns la casa mecanicului auto, unde au găsit oase și haine. Aceleași surse susțin că ar fi vorba despre trei tinere ucise și arse, în butoaie.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: