CORUPTUL CARE UCIDE COPII(CAZUL COLECTIV,BAMBOO,SORINA ,ALEXANDRA etc) ,NAZISTUL KLAUSS JOHANNIS,”INTERVINE” IN CAZUL CRIMELOR ODIOASE DIN CARACAL!DECLARATIE ULUITOARE! DEMISIA CRIMINAL MORAL, TRAFICANT DE COPII SI VANZATOR AL ROMANIEI!

26 iul.

Klaus Iohannis

Iohannis intervine în cazul crimelor odioase din Caracal! Declarație uluitoare!

”În situația în care se va dovedi că s-au luat măsuri greșite sau cu întârziere, vinovații vor trebui aspru sancționați”

BUCUREȘTI, 26 iulie, Sputnik, Dragoș Dumitriu. ”Președintele României, domnul Klaus Iohannis, este profund îndurerat de tragedia petrecută la Caracal și este revoltat de faptul că, din cauza unor disfuncționalități, autoritățile responsabile nu au reușit să salveze o adolescentă care și-a pierdut viața în condiții dramatice”, spune Iohannis, completând ”Circumstanțele în care a acționat criminalul trebuie clarificate de urgență.

Președintele României va solicita în ședința Consiliului Suprem de Apărare a Țării, care va avea loc marți, 30 iulie a.c., o anchetă completă privind modul în care a acționat în acest caz fiecare instituție responsabilă, se arată într-un comunicat al Președinției.

”În situația în care se va dovedi că s-au luat măsuri greșite sau cu întârziere, vinovații vor trebui aspru sancționați”, transmite președintele.

Declarația e uluitoare – cum adică ”dacă s-au luat măsuri greșite”?! Au murit copii, s-au comis crime odioase, în condițiile în care serviciile și parchetele primesc sume colosale – și lucrează cu aparatură ultramodernă – NATO și SUA? ”În situația în care se va dovedi”?! Ce dovadă e mai bună decât fetele moarte?!

În plus, arată președintele ”toate problemele care vor fi identificate este obligatoriu să fie rapid rezolvate pentru că siguranța cetățeanului trebuie să fie garantată de instituțiile statului”.

Problema este că STS apare din nou printre vinovați – iar relația președintelui cu serviciul în cauză este bine cunoscută. Va lua Iohannis măsuri chiar acum, în perioada electorală?

După câte spune – cu ”dacă” și cu ”dovedi” – Iohannis nu pare decis să ia măsuri…

”STS spune că vinovat este un operator de telefonie mobilă – MINT acești domni”, spune argumentând realizatoarea Antena 3 Cătălina Porumbel, ”Nu mă interesează, STS primește 600 de milioane, să răspundă”, răspunde Alex Cumpănașu, unchiul unei dintre fetele ucise.

Distrus de durere și înfuriat la culme, cunoscutul activist civic promite că vinovații vor răspunde!

Read more: https://ro.sputnik.md/politics/20190726/27018522/Iohannis-intervine-n-cazul-crimelor-odioase-din-Caracal.html

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: