SORINA SARAMAT,FETITA MARTIR DE 8 ANISORI A FOST RAPITA DE BESTIILE CU CHIP DE OM SI DUSA IN USA!ODATA CU ACEST CAZ COLONIA ROMANIA A TRAFICANTULUI DE COPII KLAUS SI CARMEN JOHANNIS,S-A DEBARASAT DE ILUZIA UNEI SPOIELI DE STAT DE DREPT!

26 iul.

Image may contain: 1 person, smiling, text
  IARTA-NE SORINA COPIL MARTIR!

Odata cu acest caz, Romania s-a debarasat de ultimele aparente care induceau, pana ieri, iluzia unei spoieli de stat de drept.

O fetiţă de 8 ani a fost luată cu forţa de la familia care o avea în plasament din oraşul Baia de Aramă (Mehedinţi). Sorina a fost luată de o familie din Craiova, stabilită în SUA, care a obţinut adopţia acestuia. Pentru că fetiţa s-a ataşat de familia care a îngrijit-o până acum şi a refuzat să plece cu părinţii adoptivi, aceştia au obţinut o hotărâre judecătorească executorie de la Curtea de Apel Craiova. Astăzi, 21 iunie, părinţii adoptivi au venit la Baia de Aramă şi în prezenţa unui procuror şi unui echipaj de mascaţi au luat fetiţa cu forţa din casei familiei care a crescut-o.

Imaginile cu Sorina, fetița de opt ani luată cu forța din casa asistentului maternal, pentru a fi dată spre adopție unei familii din SUA, au stârnit revoltă și emoție. Fetița este crescută în sânul familiei din Baia de Aramă, județul Mehedinți, de la vârsta de un an și două luni. Ea le spune mami și tati asistentei maternale și soțului acesteia.

Familia de americani care a adoptat fetița a cerut punerea în executare a unei hotărâri judecătorești a Curții de Apel Craiova. Asta s-a făcut sub supravegherea unui procuror, femeia care apare în imagini cum trage de fetița care urlă de spaimă și spune că nu vrea să plece. Conform unor surse, este vorba despre Maria Antoaneta Pițurcă (PCA Craiova), procurorul de caz. Femeia procuror de la Parchetul Curții de Apel Craiova este o unealtă a statului subteran și se regăsește la poziția 173 pe lista „acoperiţilor“ din Justiţie, cu 500 de procurori și 57 de judecători, publicată de „Cotidianul”: https://www.cotidianul.ro/lista-acoperitilor-din-justitie-500-de-procurori-57-de-judecatori-si-126-de-auditori/

Maria-Antoaneta Pițurcă, femeia procuror care a oripilat o țară întreagă, după ce a târât pe jos fetița de opt ani adoptată cu forța, împotriva propriei voințe. Ce merită nemernica din fotografie, care a tratat un biet copil mai rău decât pe un animal dus la abator pentru tăiere?

Fetița a fost târâtă pe jos de femeia procuror, fetița zbătându-se pe asfalt. Imaginile sunt cumplite, iar experiența una traumatizantă pentru copil. Procurorul s-ar putea alege cu dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului.

Aceasta este procedura. Acolo are loc o percheziţie domiciliară, sub coordonarea unui procuror de pe lângă Curtea de Apel Craiova. Mascaţii sunt prezenţi pentru că este foarte lume acolo, nu să intervină în forţă.” a declarat Karin Stoian de la IPJ Mehedinţi pentru Ziarul de Meehdinţi. Sorina este crescută de familia din Baia de Aramă de la vârsta de 9 luni.

Date șocante ies la iveală însă. Fetița ar fi fost înfiată în SUA de o familie care ar avea încă un copil care are urgent nevoie de un transplant de rinichi, iar Sorina ar fi fost supusă testelor de compatibilitate și ar fi fost pozitive. Familia adoptivă ar fi plătit pentru fetită 30.000 de euro.

Procurorii, însoțiți de 3 mașini pline cu polițiști și mascați au mers să ridice o fetiță de doar 8 ani. Fetița era dată în plasament unei familii, dar Curtea de Apel Craiova a decis că fetița trebuie să meargă la o altă familie adoptivă, din SUA. În momentul în care au venit să ridice fetița, procurorii și polițiștii s-au lovit de opoziția micuței, care plângea și se ținea de piciorul celei căreia îi spune mamă de la vârsta de un an și două luni.

Fetița repeta la nesfârșit „Mami, nu vreau să plec! Mami, nu vreau să plec!” Conform legii, cei care au venit să preia fetița erau obligați să întrebe minorul dacă respinge respectiva familie și își dorește să plece. Nu doar că nu au făcut asta, dar au luat fetița cu forța și aceasta s-a lovit cu capul de asfalt.

Părinții acuză faptul că fetița este dată unei familii din SUA, care a plătit mită 30.000 de dolari, asta pentru că este compatibilă cu unul dintre copiii lor actuali, care are nevoie de un rinichi.

Procurorii acuză familia din România că au ținut copilul în mod ilegal și l-au lipsit de libertate, asta în condițiile în care se vede clar că fetița nu dorea să plece.

Este vorba despre o fetiță de opt ani, care a fost predată părinților adoptivi, deci erau părinții fetiței, potrivit deciziei Curții de Apel Craiova. Se fac cercetări într-un dosar al Parchetului Curții de Apel Craiova, pentru infracțiunea de lipsire de libertate în mod ilegal, deocarece doamna care ținea fetița nu mai era asistent maternal și o ținea acolo fără nicio calitate și în mod ilegal. De aceea s-a făcut această percheziție. S-a luat fetița și s-a predat părinților. A fost examinată de medicii de la Medicina Legală Craiova. Părinții sunt români, stabiliți în America. Este vorba despre o decizie a Curții de Apel Craiova, din 2019, prin care se încuviințează adopția acestei fetițe în favoarea soților.”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Tena Tulitu, procurorul general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova.

Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Mehedinți susțin că nu au fost informați că fetița va fi luată cu mascații din casa în care a locuit de la vârsta de aproximativ un an.

Direcția nu a fost informată cu privire la preluarea minorei. Noi tot ce am aflat este din spațiul public și nu ni s-a solicitat prezența în cadrul operațiunii, nu am fost informați cu privire la preluarea minorei de astăzi. Cazul este cunoscut, pentru că, în data de 23 aprilie 2019, s-a încuviințat adopția minorei spre o familie, persoane care au devenit părinții minorei și singurele îndreptățite să exercite drepturile și obligatiile părintești. Noi, până de curând, am acționat raportat la circumstanțele cauzei și am luat în considerare interesul superior al copilului, adică am mai fost să preluăm copilul, cu reprezentanți din cadrul direcției, dar nu s-a preluat, pentru că minora nu a vrut să meargă, mai departe noi nu știm ce s-a întâmplat astăzi, noi nu avem informații oficiale cu ceea ce s-a întâmplat astăzi. Până în aprilie era la un asistent maternal profesionist, avea un an și câteva luni fetița când a fost luată în asistență maternală. Nu era înfiată, era în plasament la asistent maternal profesionist.”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Oana Lazăr, psiholog în cadrul Biroului Adopții și Postadopții, din cadrul DGASPC Mehedinți.

https://www.facebook.com/sabotorii/videos/477372766353952/

Momentul în care mascații au intrat în casa din Baia de Aramă și au luat fetița a fost filmat de familia care a crescut-o. În imagini se observă cum copila refuză să meargă cu oamenii legii și strigă „Mami, nu vreau să plec!”

Și vecinii au fost revoltați de această situație. „Așa se face legea? Cu forța? Nici criminalii nu sunt luați cum luați fetița aceasta!”, le-a reproșat o femeie luptătorilor de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale.

Asistentul maternal a mai crescut o fetiță pe care a avut posibilitatea să o și înfieze. Cele două surori au fost despărțite cu greu de anchetatori.

Jurnalistul gorjean Narcis Daju, pe pagina sa de Facebook a postat o scrisoare a fetiței și câteva comentarii pe marginea acestui caz scandalos, pe care le reproducem în ordine cronologică inversă:

Click pe imagine pentru mărire!

Micuta Sorina, alergata si insfacata ca porcul de Craciun, inainte de injunghiere. Luata pe sus, Sorina a fost pe punctul sa le scape, la poartă. Priviti cum e tratat un copil in statul de drept Romania. Deja institutiile statului au inceput sa emita comunicate in care scriu ca asta e NORMALITATEA si ca vina e la presa care nu tace!!!

https://www.facebook.com/daju.narcis/videos/2959299907444214/

Articolul de mai jos nu-l veti mai putea citi niciodata, pentru ca el a fost sters de DIGI24 in urma cu cateva zile, la scurt timp dupa ce a fost publicat. Niciun alt site de presa centrala sau din Mehedinti n-a scris vreun rand despre subiect. S-au ocupat niste ziaristi din Gorj, implorati de familia din Mehedinti si de apropiati de-ai ei, dar inteleg ca tot nu e bine si ca e nevoie sa tacem toti. Trendul e sa fim redusi la tacere toti, unul cate unul, si sa tratam ca pe o non-stire astfel de drame.

Click pe imagine pentru mărire!

Deja au sarit ca arsi unii jurnalisti de aer conditionat din Bucuresti, care fac teren doar pana la bancomat si inapoi. Ei ma acuza ca fac propaganda antioccidentala. Din tot ce s-a intamplat azi, la Baia de Arama, ei au inteles ca exista o singura victima, pe care s-au si apucat s-o apere: SUA. Eu cred ca pana la ora asta premierul si presedintele Romaniei trebuiau sa aiba obligatoriu reactii oficiale. Dar, scuzati-ma, uitasem ca n-avem nici, nici.

Iată statul mafiot, in toată hidosenia lui, smulgand o fetita de 8 ani – de la familia de asistenti maternali din Baia de Aramă care o crescuse de la varsta de 1 an – pentru a o da spre adoptie unei familii srabilite in SUA, care mai are 2 copii.

Familia din Baia de Aramă avea prioritate pentru a o infia pe Sorina, dar Mafia i-a desfacut contractul de munca de asistent maternal celei care a crescut fetita in ultimii 7 ani, dupa care tot MAFIA a acuzat-o ca o sechestreaza!!!

Există indicii că fetita a fost ceruta insistent de familia stabilita in SUA pentru a i se preleva organe.

ASTFEL, PE LANGA TESTELE OBISNUITE DE SANATATE, FETITEI I S-AU FACUT SI TESTE DE COMPATIBILITATE!!!

EXISTA INFORMATII CONFORM CARORA UNUL DINTRE COPIII FAMILIEI DIN SUA ARE URGENTA NEVOIE DE UN RINICHI!!!

In cadrul vizitelor facute in perioada de adaptare, cei doi soti stabiliti in SUA au spus ca li se cuvine Sorina pentru ca au platit 30.000 de dolari ca sa ajunga la ea!!!

Rog divele si divii din presa centrală să inteleaga ca acest caz, si adevarul sunt mai importante decat sampania si caviarul cu care se-ndoapă ei pe la receptiile Ambasadei SUA.

Jurnalistul Narcis Daju despre tatăl „adoptator”: „Stiti unde lucreaza „taticul” care statea ieri pitulat la Baia de Arama, intr-o masina prin ale carei geamuri negre privea cum era tarata pe jos Sorina, de duamna prim-procuror Piturca, si adusa la el ca un colet pe care platise 30.000 USD? La compania ROCHE. Cu ce se ocupa compania ROCHE, printre altele? Cu transplanturi de organe. Cum se zice la Romania? In regie proprie???

Click pe imagini pentru mărire!

Dacă, legal, etapele premergatoare adoptiei fuseseră parcurse si Sorina era pregatita psihologic de transferul la noii „parinti”, daca in zona erau forte de ordine ca la capturarea lui Bin Laden, de ce dracului nu s-au dat jos „parintii” din masina cu geamuri negre in care au stat pitulati, asteptand sa le fie servită micuța, si de ce n-au preluat-o omeneste, ca niste parinti cu doi copii care isi doresc un al treilea ca sa-l crească, si nu pentru piese de schimb???

Image may contain: 1 person, smiling, text

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: