DANIELA IULIANA TOBA,COLONEL STS,DESPRE CAZUL CARACAL: SE VA EVITA UN SCANDAL CU AMERICANII!

29 iul.

Baza americană Deveselu

Colonel STS, despre cazul Caracal: se va evita un scandal cu americanii

Daniela Iuliana Tobă, fost șef birou relații publice la Serviciul de Telecomunicații Speciale, spune, într-o postare de pe Facebook, că este posibil să existe o pistă explozivă în ceea ce privește cazul dispariției adolescentelor din Caracal.

BUCUREȘTI, 28 iul – Sputnik, Georgiana Arsene. Cazul Caracal scoate la iveală amănunte extrem de interesante și care ar putea genera un scandal internațional.

Colonelul Iuliana Tobă, fost angajat al STS scrie, pe pagina sa de Facebook, că presupusul criminal din Caracal ar putea fi implicat într-o rețea de trafic de persoane.

”Înclin să cred că acest caz are legătură directă cu cazul din 2012 și cu rețeaua presupus destructurată atunci, dar care a supraviețuit și s-a refăcut”, a scris Tobă.

Menționăm că, în anul 2012, presa nota că zeci de eleve din Caracal au fost obligate să se prostitueze și că printre clienți se aflau cetățeni americani sau austrieci ce erau detașați cu serviciul pe raza municipiului Caracal și comuna Deveselu, județul Olt. Sputnik a dat amănunte aici.

Tobă se întreabă de ce, dacă individual era deja conexat cu un dosar de trafic de persoane la DIICOT, dosarul a zăcut luni întregi, deşi exista un denunţ clar ”cu privire la faptul că ăla era implicat într-o reţea de proxenetism, reţeaua furnizând inclusiv pentru americanii de la Deveselu fete?”

Mai mult, având în vedere și urmele vechi ale unor crime, deci, în opinia sursei citate, individual făcea asta de ceva timp, se pune întrebarea de câtă protecție beneficiază această rețea de prostituție din partea poliției locale, SRI-ului locale și a altor autorități?

”Nu de pomană dădeam exemplu, când am bănuit că este vorba despre o reţea, de cazul de la Berevoieşti unde 10 ani o reţea de sclavie şi crimă a funcţionat cu protecţia autorităţilor…. să fie oare acesta un alt caz care va fi investigat doar parţial, pentru a nu se ajunge la protecţia acestora şi la un scandal cu americanii?… eu zic că aşa se va întâmpla… de fapt, sunt sigură….”, a punctat Tobă.

Zece ani de dispariții

Tobă mai scrie că, în 1999 apare în presă cazul unei adolescente din Caracal ce a fost luată la ocazie, a dispărut fără urmă, iar părinții au primit telefoane de la necunoscuți cum că fata a plecat în străinătate.

În 2012 – apare în media cazul celor 30 de eleve care erau obligate să se prostitueze pentru militarii americani şi pentru cine se mai nimerea şi plătea, mai notează sursa citată.

În 2019 – două fete dispar fără urmă la un interval de doar 3 luni, părinţii ambelor primind telefoane de la necunoscuţi cum că au plecat în străinătate.

Timp de zece ani și alte cazuri de dispariții de copile au fost semnalate poliției.

Tobă spune că sistemul datului de telefoane rudelor este unul practicat pe scară largă în toată lumea de către traficanții de carne vie.

”Însă dincolo de acest modus operandi, un lucru e cert: nicăieri în lumea asta o reţea de trafic de carne vie nu poate funcţiona ani de zile, chiar 20 de ani, fără ştiinţa şi chiar protecţia unor persoane din structurile de putere locale sau naţionale…. cu atât mai mult într-o localitate cu 30.000 de locuitori cum e Caracalul…”, a încheiat Tobă.

Read more: https://ro.sputnik.md/society/20190728/27034905/Colonel-STS-despre-cazul-Caracal-se-va-evita-un-scandal-cu-americanii.html

2 răspunsuri sa “DANIELA IULIANA TOBA,COLONEL STS,DESPRE CAZUL CARACAL: SE VA EVITA UN SCANDAL CU AMERICANII!”

 1. ioansperling 29 iulie 2019 la 6:36 am #

  E senzatia oricui ca niste lucruri nu se leaga in cazul de la Caracal!

  Apreciază

  • octavpelin 29 iulie 2019 la 2:09 pm #

   AI DREPTATE,ALEX CUMPANASU,ACEST INDIVID CONTROVERSAT DE LA REALITATEA TV,A FOST OMULUI LUI BASESCU ,PRIMIND PENTRU ONG-UL SAU AID,1.000.000 DE EUROI,ICHEIND PROTOCOL CU MINISTERUL DE INTERNE CONDUS DE CRISTIAN DAVID,ULTERIOR CU VASILE BLAGA,PRIMIND INCA 900.000 DE EUROI,PLUS ALTE MILIOANE DE EUROI,EL A CONSTRUIT STS,DNA,STATUL SECURIST SUBTERAN,STATUL POLITENESC CU GEORGE MAIOR SUSTINDU-L LA ALEGERI PE BASAU SI PE JOHANNIS!,PACAT SI DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA PE NEPOATA SA ALEXANDRA ,O FETITA CURAJOASA CARE CU PRETUL VIETTI EI A SALVAT POATE SUTE DE FETE ,DAR A PLATIT PENTRU IADUL CARE ESTE IN ROMANIA PROCURORILOR CREAT DE UNCHIUL EI ALEX CUMPANASU!,VAI DE OMUL DE RAND!

   Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: