ALEX CUMPANASU A RECUNOSCUT IN FATA LUI CIUTACU:”AMENINTARI ,PRESIUNI…SI ALTE LUCRURI!”

30 iul.

 Alexandru Cumpănaşu

Cumpănașu a recunoscut în fața lui Ciutacu: ”Amenințări, presiuni… și alte lucruri!”

”A fost o scăpare de a mea să fac public acest lucru, dar să fiți siguri că în următoarele zile va urma o altă plângere penală pe numele unor indivizi”.

BUCUREȘTI, 30 iul – Sputnik, Dragoș Dumitriu. Devenit principalul vector al preocupării mediatice pentru cazului de la Caracal, Alexandru Cumpănașu, unchiul presupusei victime, Alexandra, a fost întrebat de Victor Ciutacu dacă a primit amenințări și dacă s-au făcut presiuni.De asemenea, cunoscutul jurnalist a întrebat și de demersuri de acest gen la adresa sa membrilor familiei lui Cumpănașu.

Da, a recunoscut Cumpănașu, ”dar nu aș vrea să detaliez pentru că aș vrea să adun mai multe probe”.

”A fost o scăpare de a mea să fac public acest lucru, dar să fiți siguri că în următoarele zile va urma o altă plângere penală pe numele unor indivizi care au sunat colaboratori de-ai mei și prieteni de-ai mei și care subtil au spus că nu ar fi bine să nu mai depun plângerea penală”, a declarat Cumpănașu la Antena 3.

Menționăm că e vorba de plângeri contra autorităților locale și centrale, despre care Cumpănașu a vorbit în mai multe intervenții mediatizate.

În plus, Cumpănașu a acuzat STS de presiuni asupra membrilor Coaliției Naționale pentru Modernizarea României – ONG-ul condus de Cumpănașu.

”Din păcate lucrurile astea se întâmplă”, a declarat Cumpănașu în emisiunea lui Ciutacu. ”S-au întâmplat și alte lucruri, dar trebuie să ai și probe”, a mărturisit activistul civic, completând ”Mâine voi depune la MAI o solicitare privind protecția familiei mele”.

Așa cum am anunțat, vom prezenta astăzi o analiză despre campania de discreditare începută împotriva lui Alexandru Cumpănașu. Dar și despre cei care atacă isteric atunci când se fac referiri la militarii de la baza de la Deveselu.

Read more: https://ro.sputnik.md/politics/20190730/27059652/Cumpnasu-a-recunoscut-in-fata-lui-Ciutacu-Amenintari-presiuni-si-alte-lucruri.html

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: