DRAMATIC!CUMPANASU REGRETA CA I-A APARAT PE PROCURORII CARE I-AU LASAT NEPOATA FETITA CURAJOASA ALEXANDRA ,CARE CU PRETUL VIETII EI A MURIR SPALAND PACATELE UNCHIULUI ALEX CUMPANASU!

30 iul.

Alexandru Cumpanasu

Dramatic! Cumpănașu regretă că i-a apărat pe procurorii care i-au lăsat nepoata să moară

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, fata ucisă la Caracal, recunoaște că i-a apărat degeaba pe procurori ani de zile, dar aceștia i-au lăsat nepoata să moară.

BRUXELLES, 29 iulie – Sputnik, Daniela Porovăț. Alexandru Cumpănaşu, preşedinte al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României, unchiul victimei din Caracal a spus într-o intervenție televizată că a apărat degeaba procurorii ani de zile, când ei au lăsat-o să moară pe nepoata sa.

„Sunt şi eu vinovat că i-am ţinut în braţe public, pe marii procurori, marile servicii. Este vina mea, a multora care, din convingere, am crezut că trebuie să facem curăţenie. Dar când constaţi lipsa de profesionalism, îţi dai seama că sistemul este putred şi în beneficiul nu ştiu cui”, a declarat Alexandru Cumpănaşu. Acesta este cunoscut pentru susținerea pe care a acordat-o procurorilor în disputele din ultimii ani care priveau abuzurile și incompetența acestora.

„Nu cred că toate au fost în zadar, dar cu siguranţă nu merită atâta sprijin, pentru că reţeaua informativă a fost la pământ în Caracal. Procurorii, marii viteji, au lăsat-o să moară cu zile, nu au făcut nimic. Pentru cine m-am bătut în toţi anii ăştia?”, a mai spus Cumpănaşu.

Read more: https://ro.sputnik.md/society/20190729/27053337/Dramatic-Cumpansau-regret-ca-i-a-aprat-pe-procurorii-care-i-au-lasat-nepoata-sa-moara.html

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: