STIREA NOPTII:DECIZIE BOMBA A PSD – APARENT DE NEINTELES,DAR CU SANSE MAXIM DE SUCCES!

30 iul.

Viorica Dăncilă și Eugen Teodorovici

Știrea nopții: Decizie bombă a PSD – aparent de neînțeles, dar cu șanse de maxim succes!

S-ar putea declanșa o lansare de mare succes a prezidențiabilului PSD – chiar prin meritele acestuia, nu ca în trecut, când a fost nevoie de stadioane de steaguri…

BUCUREȘTI, 30 iul, Sputnik, Dragoș Dumitriu. Una dintre cele mai așteptate date din politică era, până aseară, 3 august. Data la care Congresul PSD trebuia să voteze candidatul la președinție al social democraților. Ei bine, nu! Congresul NU va mai fi pe 3 august!

 ”Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis în şedinţa de luni amânarea congresului partidului pentru data de 24 de august, au precizat surse participante la reuniune”, a  anunțat Agerpres, citând ”surse”.

Explicația, tot ”pe surse” ar fi ca PSD dorește să arate respectul cuvenit suferinței celor afectați de tragedia de la Caracal – inclusiv opiniei publice, profund afectată de cutremurătorul caz.

Poate fi acceptată această explicație – pentru că NU e vorba doar de o simplă validare, ci și de o lansare oficială a candidatului – ceea ce, desigur, nu ar fi potrivită în aceste momente.

Pe de altă parte, până atunci Viorica Dăncilă ”lucrează” bine pentru imagine – și nu o face forțat, ci firesc, pentru că este clar o persoană empatică – iar intervențiile sale în acest caz sunt naturale, binevenite.

Pe scurt, ”mama națiunii” sau ”președintele bunei înțelegeri” este în elementul său – și este singura personalitate prezidențiabilă potrivită în acest ”rol”. Pe care, nota bene, nici nu a ținut morțiș să-l ”joace”! În plus, a dovedit și că nu ezită să ia măsuri ferme – așa cum lumea le cere în acest moment.

În concluzie, pe 24 august s-ar putea declanșa o lansare de mare succes a prezidențiabilului PSD – chiar prin meritele acestuia, nu ca în trecut, când a fost nevoie de stadioane de steaguri… și care nu au folosit, în final, decât la eșecuri.

Read more: https://ro.sputnik.md/politics/20190730/27059598/Stirea-noptii-Decizie-bomba-a-PSD–aparent-de-neineles-dar-cu-sanse-de-maxim-succes.html

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: