MAI PROST DECAT JURNALISTUL ISTERIC? PROCURORUL IMBATAT DE PUTERE!

31 iul.

Suit în cârca unui preşedinte lipsit de elementare reacţii umane, preocupat exclusiv de propriul confort şi scaun, procurorul român demonstrează că este la fel de prost pregătit şi de impostor cum este tot mai des personajul numit „jurnalistul” român!

Procurorul român, revendicat din nenorocita grupare #rezist, a transformat instituția magistratului – rezervată în lumea normală exclusiv judecătorilor, în bătaia de joc a statului de drept. Procurorul român, dacă nu agresează și nu răpește minori în văzul lumii, amână intervenții până după somnul de frumusețe. De ce? Pentru că știe că președintele Iohanistanului îi este protector oricând șantajabil, iar statul de drept are dublă şi triplă măsură, potrivit nevoilor fiziologice UE-SUA!

Să nu ne mințim!

Boala virală a paraditorilor de elită din procuratura născută din încrucișarea minţilor bolnave a lui Petrov și Macovei, și moșită în stearpa gândire a Luluței cea mediocră, a devenit etalon la nivel național! Nu distrugi destine, degeaba ești procuror!

Jurnalismul din România, făcut tot mai des de obsedați, de disperați și complexați social, de analfabeți isterici în relația cu normalitatea și adevărul, cu serviciul public, se intersectează cu tagma procurorilor în zona de chiloțăreală! Și unii, și alții, au devenit experți în rahaturi. Și unii, și alții, sunt incapabili să abordeze profesionist și până la capăt subiecte și cazuri care în mod real distrug societatea, statul şi unitatea României.

Dacă un jurnalist dement inventează realități, produce pagube pentru care poate fi tras la răspundere, ceea ce nu putem spune în cazul zecilor de procurori deja dovediţi că au distrus destine, care au fost părtaşi la crime, în statul considerat în mod abuziv democratic și de drept, Iohanistan! Un stat în care de la președinte la premier, de la opoziție la societate civilă, tot ce contează este interesul personal, fie el politic sau economic. Un stat în care individul nu mai face doi bani, iar tragedia a devenit o chestiune cotidiană!

SURSA:http://dantomozei.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: