MANA DESTINULUI: „CUMPLITA TRAGEDIE ASCUNSA A AGENTULUI VIOREL VASILICA FLORESCU CARE A VORBIT URAT CU ALEXANDRA!”

31 iul.

Mâna destinului: Cumplita tragedie ascunsă a agentului care “a vorbit urât cu Alexandra”

Cine nu crede în destin și în tragedii, este suficient să urmărească acest caz, al Alexandrei Măceșanu, cu toate ramificațiile care, iată, parcă nu se mai termină.

BUCUREȘTI, 30 iul, Sputnik, Evan Răutu. În uluitoarele stenograme ale convorbirii între Alexandra și agentul IPJ Olt, lumea fost uimită de limbajul dur al polițistului.

Alexandra Măceșanu

Lumea nu știe că agentul în cauză, Viorel Vasilică Florescu, și-a pierdut un copil în incendiul de la Maternitatea Giulești!

Informația este dată de wowbiz.ro care dă și un declarație îngrozitoare a tatălui sfâșiat de durere: ”Mi-am identificat copilul după sprâncene și păr”.

Fiica polițistului avea doar… o lună, când a murit în cumplitul incident din 2010, de la Maternitatea Giulești. Se numea Alexia Gabriela Florescu, se născuse pe 16 iulie 2010 la Slatina și ”a fost adusă la București din cauza unei malformații cardiace”, scrie sursa citată.

”Pe 17.08.2010, Alexia a fost primul copil care a murit în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Giulești din Capitală, acolo unde a avut loc o explozie”, scrie Wowbiz.ro.

Iată declarația, de un tragism greu de suportat:

”Soția a avut o sarcină cu probleme, a născut prematur. Fetița mea, Alexia-Gabriela s-a născut la 36 de săptămâni și, când a izbucnit incendiul, era la Reanimare”, spunea Florescu, ”au resuscitat-o și au transferat-o la ”Grigore Alexandrescu”.

Dar, fără folos… ”Mi-am identificat copilul după trăsăturile feței, sprâncene și păr”.

”Mi-au spus că a murit din cauza unui stop cardiorespirator. Au încercat să o resusciteze, dar nu au reușit. Nici n-am apucat să-mi țin copilul în brațe”, declara agentul principal pe care lumea îl blamează astăzi.

Un singur comentariu: cine nu crede în destin și în tragedii, este suficient să urmărească acest caz, al Alexandrei Măceșanu, cu toate ramificațiile care, iată, parcă nu se mai termină.

Read more: https://ro.sputnik.md/society/20190730/27071009/Mana-destinului-Cumplita-tragedie-ascuns-a-agentului-care-a-vorbit-urat-cu-Alexandra.html

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: