MINISTRUL DE INTERNE NICOLAE MOGA A DEMISIONAT!

31 iul.

Imagini pentru NICOLAE MOGA,POZE

Ministrul de Interne a demisionat! Șoc în Guvern și Coaliție!

“În urma unei discuții pe care am avut-o în această dimineața cu doamna prim-ministru am decis să mă retrag din funcția de ministru al Afacerilor Interne”.

BUCUREȘTI, 30 iulie, Sputnik, Evan Răutu. Un adevărat șoc pentru Guvern și pentru Coaliție: după numai 6 zile de mandat, ministrul de Interne a demisionat!

Este o lovitură teribilă pentru Guvern, care are de gestionat atât scandalul crimelor , cât și nemulțumirea opinie publice cu privire la siguranța publică.

În plus, e de presupus că Iohannis va întârzia la limita maximă numirea unui nou ministru, ceea ce va afecta organizarea alegerilor.

Motivele lui Moga sunt suspecte.

Aparent, pentru ”a salva o parte din prestigiul puternic afectat al acestei instituții”?! Dar cum ar putea salva demisia ministrului asta? Moga nu e explicat.

”În urma unei discuții pe care am avut-o în această dimineața cu doamna prim-ministru am decis să mă retrag din funcția de ministru al Afacerilor Interne”, a declarat Moga. ”Am luat această hotărâre pentru a salva o parte din prestigiul puternic afectat al acestei instituții, în urma activității deficitare ai unor angajați ai săi care au fost destituiți sau urmează să fie sancționați”.

Nicolae Moga a declarat într-o declarație de presă că ”în cele șase zile în care am condus MAI am dispus toate controalele posibile pentru identificarea vinovaților în cazul tragediei de la Caracal”. Toate aceste cercetări vor continua, a precizat Moga.

Read more: https://ro.sputnik.md/politics/20190730/27064177/Ministrul-de-Interne-a-demisionat-oc-n-Guvern-i-Coaliie.html

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: