VIORICA DANCILA – IMPLICARE TOTALA,DA O LECTIE LUI JOHANNIS SI CRITICILOR DE PE MARGINE!

31 iul.

Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă – implicare totală, dă o lecție lui Iohannis și criticilor de pe margine!

“România nu e țara hoților, violatorilor, criminalilor – nu o să permit să se spună așa ceva despre țara mea”.

BUCUREȘTI, 30 iul, Sputnik, Dragoș Dumitriu. ”Mă voi implica personal”, a declarat ferm premierul Viorica Dăncilă, la sediul MAI, unde l-a instalat pe ministrul interimar, Mihai Fifor.

”Au demisionat în aceste zile șeful STS si ministrul de Interne – au mai fost demiteri, vor mai fi”, a declarat Dăncilă, care a subliniat imediat ”Vreau să fie clar, aceste demisii nu înlocuiesc pedepsirea drastică a celor care au greșit – vă asigur că vom lua cele mai stricte măsuri”.

Premierul a cerut tuturor factorilor implicați să trateze ”cu maximă responsabilitate și să prezinte cât mai repede rezultatele anchetei”.

”Precizez că mă voi implica personal în eficientizarea modului în care instituțiile statului se raportează la cetățeni”, a spus Dăncilă.

Viorica Dăncilă a dezvăluit și ”prima sarcină” a ministrului interimar Fifor: să solicite de urgența verificări privind modul de funcționare a tuturor IPJ-urilor dar și ”cum sunt respectate procedurile de intervenție în caz de urgență”.

”Ne vom asuma o analiză complexă a celor implicați în protejarea cetățenilor, românii trebuie să continuă să creadă în Ministerul de Interne”, a declarat Dăncilă.

Mesajul Vioricăi Dăncilă reprezintă un angajament ferm – dar și o lecție pentru cei care spun că România este țara tuturor cusururilor.

”România nu e țara hoților, violatorilor, criminalilor – nu o să permit să se spună așa ceva despre țara mea”, a declarat ferm Dăncilă, asigurând că ”îi vom pedepsi pe ce vinovați”.

Astfel, prin implicarea directă, premierul Viorica Dăncilă îi dă o adevărată lecție și președintelui Iohannis, cel care privește politic și totodată distant situația, ca pe o sumă de vinovății politice – cu care el nu are nimic de-a face.

Read more: https://ro.sputnik.md/politics/20190730/27070645/Viorica-Dancila-implicare-total-d-o-lecie-lui-Iohannis-i-criticilor-de-pe-margine.html

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: