CORNEL NISTORESCU: UN CITITOR DEZVALUIE O NOUA TENTATIVA DE RASTURNARE A GUVERNULUI PE 10 AUGUST a.c.!

1 aug.

Imagini pentru IOHANNIS,DANCILA,POZE

Mulți cititori încearcă să descifreze tensiunile, diversiunile și mișcările inexplicabile de pe scena românească. Unul dintre ei, cu semnătura Gelu, prevede o amplificare a protestelor.

După proiectul de țară numit ”arestarea lui Liviu Dragnea” urmează dărîmarea guvernului Dăncilă în scopul creării unei noi majorități și a unui alt ”guvern al meu”.

Scopul principal al tulburărilor ar fi formarea unui noi majorități care să permită prelungirea mandatelor lui Eduard Hellvig și a lui Lucian Pahonțu. Amândurora le expiră mandatele si au nevoie de o prelungire votată în Parlament. Altfel pleacă acasă să-și caute serviciu. Bineînțeles, o noua majoritate ar pune umărul la instalarea ”guvernului al meu”.

Faptul că președintele Iohannis vorbește deja de formarea unei noi mjorități, iar Rareș Bogdan a început deja să ”orăcăie” sunt semne că afirmațiile cititorului nostru au totuși un sîmbure de adevăr. Drept pentru care îi reproducem postarea în întregime! (C. Nistorescu)

Mortea Alexandrei este un Colectiv planificat de fortele oculte dar la o scara mult mai mica ca victime. Aici sunt bagati pana-n gat oamenii lui Helvvig si gen. Coldea chiar daca acesta este pensionat acum. Gruparea de trafic de persoane din zona Caracalului special a primit indicatia s-o rapeasca pe Alexandra. Tocmai ca autoritatile sa n-o localizeze la timp si Alexandra sa fie ucisa pentru a crea emotia la nivelul societatii cu sloganul “Coruptia Ucide”. Astfel incat sa inceapa miscari masive de strada pentru darmarea Guvernului PSD+Alde chiar in jurul lui 10 August, exact la 1 an de la mitingul anti-guvern de anul trecut. De ce a fost aleasa Alexandra drept victima??? Raspunsul e foarte simplu, serviciile stiind ca Alexandra e ruda cu ziaristul si analistul #rezist Cumpanasu acesta cu indignare si suparare prin ONG pe care le conduce va inflamarea opinia publica impotriva Coalitiei, prin punerea in carca Coalitiei a acestui omor. Planul a functionat pana in punctul in care Cumpanasu fiind inteligent totusi si vazand cum au actionat cei de la STS si Procuratura s-a prins ca aceste institutii n-au vrut s-o salveze pe Alexandra si n-a picat astfel in complotul pus la cale de servicii prin sacrificarea nepoatei lui. Acesta a fost momentul in care planul a devenit vulnerabil. Asta explica de ce procurorul #rezist de caz n-a permis ore bune intrarea in locatia respectiva a politisitilor, tocmai ca ucigasul sa aiba timp s-o faca disparuta pe Alexandra. Procurorul #rezist a ascultat orbeste indicatiile SRI s-a sabotat cat a put operatiunea de salvare a copilei.

Imagini pentru IOHANNIS,DANCILA,POZE

 

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: