O INTREBARE CARE RAMANE:”CE-AI FACUT JOHANNIS IN CAZUL LUIZEI?”

1 aug.

Cazul Caracal scoate la iveală zilnic nepăsarea și incompetența autorităților pe toate liniile, mergând până la cel mai înalt nivel.

Mama Luizei Melencu, fata dispărută din aprilie și pe care criminalul Gheorghe Dincă a spus că a ucis-o, a acuzat că a trimis petiții fostului ministru Carmen Dan și președintelui Klaus Iohannis, dar nimeni nu a luat-o în seamă.

„Am făcut petiții și la doamna Carmen Dan și la președintele Klaus Iohannis (…) Nu am primit niciun răspuns”, a spus femeia, arătând acuzator către anchetatori pentru modul în care s-au ocupat de caz. În schimb, Iohannis a mitraliat Guvernul zilele trecute pentru tragedia de la Caracal, în vreme ce un reprezentant al Puterii arată acum cu degetul către președinte.

Astfel, deputatul ALDE Marian Cucșa îi cere demisia președintelui Klaus Iohannis, arătând că, deși Iohannis a vorbit despre soluții în cazul Caracal, a ignorat sesizările din partea mamei Luizei privind dispariția fiicei sale, nefolosind pârghiile pe care le are la dispoziție.

În ultimele sale ieșiri publice, președintele Iohannis a dezamăgit pe toată lumea. A folosit într-un mod politic întreaga tragedie de la Caracal. De câteva zile, președintele vorbește despre soluții, despre propuneri. De patru ani și jumătate Klaus Iohannis este președintele României. În tot acest timp a avut la îndemână toate pârghiile pentru a fi la curent cu ce se întâmplă în țară.

Trebuia doar să îi pese!

‼️ Cel care vorbește despre soluții nu a avut una atunci când a primit o petiție disperată din partea unei mame a cărei copilă dispăruse. Azi, în presă, a apărut o mărturie cutremurătoare, ca toate care apar în acest caz, din partea mamei Luizei Melencu, aceea că Președintele României, precum și alte instituții ale statului i-au ignorat toate sesizările.

⁉️Am avut în ultimele zile demisii și demiteri, încercări de a curăța acest sistem care vedem că nu funcționează. Însă, din două zone nu auzim nimic: procuratură și președinție. 
Președintele, cel care vorbește despre propuneri și soluții, poate avea o primă inițiativă prin a urma exemplul șefului STS, al ministrului de Interne, în sensul prezentării demisiei. A avut pe masă o petiție cu privire la un copil dispărut și nu a făcut nimic„, a scris deputatul pe pagina sa de Facebook.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: