NOI DEZVALUIRI INCREDIBILE DESPRE CAUTAREA ALEXANDREI !

2 aug.

Imagine similară

Comisarul șef Nicolae Alexe, șeful operativ al IPJ Olt, cel care a coordonat acțiunea de la Caracal în cazul răpirii Alexandrei, a apelat la Remus Rădoi ”Codiță”, șeful unei rețele uriașe și dintre cei mai temuți oameni din județ, condamnat pentru că a desfigurat un rival în bătaie, dezvăluie Libertatea.

Ziarul a publicat conversațiile de pe WhatsApp dintre polițistul Alexe și Rădoi ”Codiță”.

În cazul Alexandrei poliția a oferit numerele de telefon ale suspectului și alte informații secrete către grupările populate de infractori și care și-au împărțit Oltenia. Iar Remus Rădoi ”Codiță” a trimis poliția la două adrese false ale rivalilor din clanul Oacă în seara în care fiecare minut conta, conform sursei citate!

În același timp, clanul Oacă cunoștea și el toate mișcările poliției, fiind prieten cu șefii poliției din Caracal: Mirea și Humă, ambii implicați în căutarea Alexandrei.

Poliția Olt era în legătură cu STS, cu DIICOT, cu DOS, dar mai puternică a fost relația privată dintre șeful adjunct al IPJ local și unul dintre cei mai redutabili oameni din zonă. Ce a făcut Rădoi cu informațiile date de polițist? Printr-un mesaj pe Whats App, el direcționează Poliția acolo unde vrea.

Pe 25 iulie 2019, la ora 17.00, după șase ore de la apelurile la 112 ale Alexandrei Măceșanu, șeful operativ al IPJ Olt Nicolae Alexe l-a sunat pe Remus Rădoi, zis și ”Codiță”.

Rădoi i-a spus lui Alexe unde să mobilizeze echipele în căutarea fetei: în comuna Redea, fără  nici o legătură cu cartierul Bolt și digul despre care vorbea Alexandra la 112.

Rădoi este un fost condamnat pentru că a bătut grav un bărbat dintr-un clan rival, acum proprietar al mai multor firme de pază cu o sumedenie de instituții de stat.

Citește dezvăluirile integral AICI

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: