IPOCRIT DIN CAP PANA IN PICIOARE.ROMANIA PLANGE, CRIMINALUL MORAL KLAUSS JOHANNIS,TRAFICANTUL DE COPII ROMANI E CU GURA PANA LA URECHI!

5 aug.

Ipocrit din cap până în picioare. Şi aceasta este cea mai finuţă descriere a preşedintelui Iohannis care parcă trăieşte pe altă planetă, într-o cu totul altă ţară. După ce în urmă cu câteva zile şi-a întrerupt concediul pentru a spune că ororile de la Caracal se întâmplă din cauza guvernelor din ultimii ani şi dacă vrea, numai dacă vrea, poate schimba oricând soarta românilor în mai bine prin realizarea dintr-un foc a unei noi majorităţi parlamentare, acum, acelaşi Iohannis face shootinguri în care râde cu gura până la urechi. Probabil pentru campania electorală. În tot acest timp, România se uită siderată înspre Caracal şi monstruzităţile de acolo.

ioha1 România plânge, preşedintele e cu gura până la urechi

Duminică dimineaţa postarea fotografului Simion Buia a fost ştearsă. Nu şi zâmbetul timp al preşedintelui Klaus Iohannis

În plin scandal cu bâlbâiala unui întreg sistem, cu familii care îşi caută sau îşi plâng copiii dispăruţi, Klaus Iohannis se face că plouă. Mai mult, face şedinţe foto pentru campania electorală. Artistului fotograf Simion Buia i-a scăpat o postare pe Facebook pentru care foarte mulţi români îi mulţumesc. “Sunt un om norocos. În ultima vreme am întâlniri remarcabile. Deseori o duc şi pe Martha (n. red. – fiica artistului) cu mine, să înveţe, să înţeleagă, să-şi amintească. În definitiv suntem ce sunt amintirile noastre. Deunăzi am avut un shooting cu preşedintele României. Martha a vorbit în limba germană cu domnul Iohannis, au comunicat foarte bine, despre şcoală, despre viaţă. Apoi Martha a pus Jazz pe telefonul mobil, ca să spargă liniştea Cotrocenilor, iar eu am încins blitzul… ioha2 1 România plânge, preşedintele e cu gura până la urechi A ieşit bine. Dacă ar fi să descriu experienţa mea într-un singur cuvânt, ar fi – empatie.
Uneori există pur şi simplu <<chimie>> între oameni, indiferent de vârstă, statut, funcţie. Îmi iubesc meseria, îmi ador fiica, vă îndemn să ieşiţi la vot!”, a scris fotograful Simion Buia, pe Facebook. Şi postează câteva fotografii în care preşedintele apare râzând cu gura până la urechi, de parcă nimic nu se ântâmplă zilele acesta în ţara pe care CICĂ o conduce. Cât de cinic să fii să faci shooting, să pozezi degajat, senin şi fără griji când o ţară întreagă plânge?

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: