MIRCEA BADEA SI DRAMA CAMELIEI SMICALA DIN FINLANDA:”NU SUNT STATE CI MAFII CARE SERVESC UE!”

8 aug.

Mircea Badea

Mircea Badea și drama româncei din Finlanda. ”Nu sunt state, ci mafii care servesc UE”

Camelia Smicală: ”România nu există ca stat. Finlanda nu exista ca stat. Un stat în care nu există justiție, în care autoritățile acționează împotriva cetățenilor nu este stat”.

BUCUREȘTI, 8 aug – Sputnik, Dragoș Dumitriu. Așa cum am mai remarcat, comentariile lui Mircea Badea sunt logice în paradigma ideii de bun simț ”nu ne credeți chiar proști”. În cazul scandalului de la Caracal – și a existenței rețelelor de trafic de persoane și prostituție, Mircea Badea aruncă în față Europei – dacă v-ați rezolva problemele voastre, poate nu am mai avea nici noi toate atâtea…

”Până să se indigneze președintele Parlamentului European de ce se întâmplă în România, poate se va indigna și de ceea ce se întâmplă în țara de unde provine”, a spus Mircea Badea, referindu-se la Italia, țară unde s-ar afla ”beneficiari” au rețelei din care făcea parte Dincă.

Traficul de carne vie se duce în Europa – plecând din România și nu invers – a atras atenția Mircea Badea.

”Dacă europenii și-ar mai rezolva din problemelor lor, poate s-ar mai rezolva și din problemele noastre pe chestiunea de trafic de persoane, a spus Mircea Badea”.

Din această perspectivă, dar și din altele legate de probleme Europei față de ale României, Mircea Badea spune clar – Europa nu-i mai provoacă ”reacții ce derivă din vreun complex de inferioritate și trebuie să privim realitatea cu luciditate, nu prin prisma propriilor frustrări și lentile obtuze”, consemnează Antena3. https://www.antena3.ro/actualitate/social/mircea-badea-despre-coruptie-daca-europa-si-ar-rezolva-problemele-si-romania-ar-fi-mai-bine-532945.html

”Noi cetățenii ăștia care plătim taxe și impozite ar trebui să renunțăm la iluzii, iluziile acestea în care vine și ne salvează cineva” – este concluzia lui Mircea Badea.

”Am muncit 12 ani în Finlanda cât pentru două persoane – și mi-au furat tot!”

Ei bine, acest comentariu al apreciatului teleast este cum nu se poate mai bine exemplificat de drama Cameliei Smicală, doctorița din Piatra Neamț căsătorită în Finlanda, căreia statul scandinav i-a luat copiii.

Cazul este cunoscut: în urmă cu patru ani, autorităţile finlandeze i-au luat Cameliei cu forţa, din casă, copiii. Motivul? Pe scurt, în urma despărțirii de soţul finlandez, pe care l-a acuzat de diverse comportamente abuzive, inclusiv cu cei mici, acesta a reclamat-o inspecției sociale că… vrea să ia copii minori și să fugă în România! Nota bene, cei doi minori au cetățenie română.

Cazul a îmbrăcat în timp aspecte incredibile, cei doi micuți au fost separați, duși la instituții distincte,  Camelia neavând drept de vizită decât sub supraveghere. În fine, pe internet cazul face furori, este de o rară lipsă de umanitate!

Ieri, Camelia Smicală a postat un text sfâșietor, care te umple de revoltă – și care, așa cum spunea, exemplifică perfect concluzia lui Mircea Badea: ”Până să se indigneze de ce se întâmplă în România, poate se vor indigna și de ceea ce se întâmplă în țările lor europene”

”România nu există ca stat. Finlanda nu există ca stat. Sunt niște organizații mafiote care servesc UE”, este strigătul disperat al mamei căreia i-au fost luați copii.

Din păcate, cazul nostru a luat sfârșit aici, spune Camelia, explicând că nu a putu plăti amenzi (pe care le numește ilegale) de peste 100.000 și avocați ”cam tot pe atât.

”Am fost singură, cu salariul de medic în Finlanda, atâta vreme cât nu ai partener, trăiești la limita sărăciei (…) am crescut 3 copii de una singură, fără absolut nici un ajutor, de 14 ani sunt hărțuită, abuzată inclusiv fizic (multiple tentative de omor)”, spune doctorița Smicală.

În această țară UE ”amenzile se dau fără proces, fără drept de apel, fără să mă pot apăra”.

”Acum, mi-au pus oprire pe salariu, ceea ce înseamnă faliment, pierderea casei și oricărei posibilități de trai”, spune Camelia, care completează ”Am muncit 12 ani în Finlanda cât pentru două persoane și mi-au furat tot (da, acesta este furt cu acte în regulă!)”.

Camelia izbucnește, disperată: ”Refuz să mai muncesc pentru a plăti infractorilor propria mea tortură – nu mai am nici o posibilitate de a lupta”.

O mamă căreia i-au fost luați copii fără ca legea și două state să o ajute dă o sentință definitivă:

”România nu există ca stat. Finlanda nu exista ca stat. Sunt niște organizații mafiote care servesc UE. Un stat în care nu există justiție, în care autoritățile acționează împotriva cetățenilor (vedeți Sorina, Alexandra, alte mii de cazuri) nu este stat”.

Iar finalul mesajului Cameliei este devastator:

”Fiecare speranță a fost, de fapt, încă un cuțit înfipt în spate, deoarece absolut toate speranțele s-au năruit. Nu ne mai permitem să sperăm deoarece deznădejdea de după este mult mai grea decât abandonul”.

Cred că după ce ați citit aceste rânduri – eventual și mesajul integral – se poate înțelege mai bine adevărul din comentariul lui Mircea Badea – despre adevărata Europa și adevăratele ei probleme.

Și da, comentariul lui Mircea Badea nu are legătură cu cazul Cameliei – ci are cu TOATE cazurile în care românii sunt abuzați, călcați în picioare sub acoperirea unei Europe-fals-model și a ”complexului de inferioritate” de care ne cere să scăpăm nonconformistul și lucidul teleast.

***

Menționez că mesajul Cameliei Smicală l-am găsit pe pagina unui alt dur (cu inimă mare) al spațiului public, Victor Ciutacu.

Read more: https://ro.sputnik.md/analytics/20190808/27174593/Mircea-Badea-si-drama-romancei-din-Finlanda-Nu-sunt-state-ci-mafii-care-servesc-UE.html

2 răspunsuri sa “MIRCEA BADEA SI DRAMA CAMELIEI SMICALA DIN FINLANDA:”NU SUNT STATE CI MAFII CARE SERVESC UE!””

  1. liberlandraceblog 9 august 2019 la 7:30 am #

    A republicat asta pe liberlandraceblog și a comentat:

    Interesting.

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: