EROUL DE LA COTROCENI SI TERMOPILE!

9 aug.

Oda bucuriei politice a întrecut celebra Odă a bucuriei a lui Beetho‎ven. O scenă demnă de o Aidă liberală, de Oedip președinte. Valuri de vorbe goale, ropote de aplauze, cuvîntare citită cu puncte și cu virgule, ca la celebrele congrese, căciuleli ale șefilor pseudo-liberali, în care toți cuvîntătorii se străduiau să își arate dragostea și sustinerea. Unii vorbeau pe uscat, în lipsa eroului de la Cotroceni, altii se ridicau în picioare, împinși de arcurile recunoștinței. Cînd a sosit el, coborind din Mercedes ca Ramses de pe cămilă, îngerii au sunat din trîmbițe, aplaudacii și-au umflat piepții, gata să explodeze, iar el, singur, ca Putin la instalare, a pătruns triumfal în pavilionul sub a cărui  cupolă Ceaușescu a adunat 11.000 de țărani și a rîs la congrese de s-a uzat amplificarea și dușumeua. Ce a fost la Romexpo?
Carnaval politic, lansare de campanie electorală  sau Consiliul Național al PNDL? Sau toate la un loc, plus o revărsare de ego și cuvîntari meșterite de scribălai?  Ce proiect măreț ni s-a oferit? Să ne bucurăm dublu la victoria din noiembrie (Rareș Bogdan) A fost o victorie la un referendum împotriva PSD!!?? (Ludovic Orban)
‎Klaus Iohannis în mandatul său de lene și somnolență a luptat cu „virusul incompetenței”. Și, că va asigura o majoritate și ca războiul împotriva PSD va fi cîstigator cînd va avea și guvern și majoritate parlamentară cu care va reconstrui România.
Să vă dau o listă de șefi de state care s-au apucat de reconstrucția țării‎ lor de care mai apoi s-a ales praful.
„Dragi români și dragi pseudo-liberali” ar putea să ne sperie, mai ales că era citit de pe o hîrtie.‎ Și acolo scria că PNDL o să cîștige toate alegerile!
Cît de zîmbitor și de scrîșnită a fost această cuvîntare (după ea, Klaus Iohannis a plecat ca din pușcă), nu subscriu la mîndria  lui de salvator al „credibilității României”.
Oda Bucuriei politice cîntată de pseudo-liberali n-a fost decît o reuniune bombastică, dedicată unui fals erou care‎ n-a făcut mai nimic în cei cinci ani de odihnă la Cotroceni.
SURSA:CORNEL NISTORESCU/ EDITORIAL/ :http://cotidianul.ro/

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: