IN GOANA DUPA RATING DOUA TEMBELIZIUNI ATENA 3 SI ROMANIA TV,INTOXICA CU STIRI FALSE OPINIA PUBLICA ,FAPT CARE L-A EXASPERAT SI PE ALEX CUMPANASU!

9 aug.

Alexandru Cumpanasu

Nouă informație șoc în cazul Alexandra, Cumpănașu se revoltă exasperat!

Mai mulți avocați specializați în penal au avut dubii cu privire la veridicitatea știrii – iar sursele sunt deocamdată destul de neclare.

BUCUREȘTI, 8 aug – Sputnik, Evan Răutu. Acum puțin timp, o nouă informație șoc a apărut, întrerupând transmisia discursului premierului pe principalele televiziuni știri – ”Antena 3” și ”România TV”.

Două cunoscute realizatoare – Mirela Voicu (A3) și Liliana Ruse (RTV) au oase găsite în liziera pădurii ar aparține, după analizele genetice efectuate de INML, Alexandrei Măceșanu.

”Dacă într-o oră procurorii nu ies să dea explicații, să spună ceva oficial, cred că oamenii vor intra peste instituții”, a declarat Alex Cumpănașu, exasperat! ”Nu se poate, ce e cu toate datele astea, cine își bate joc de noi”, a izbucnit unchiul Alexandrei.

De precizat că Liliana Ruse a menționat că ar avea informația pe sursele sale de la INML,în timp ce Mirela Voicu nu a precizat nicio sursă – și nici nu a fost întrebată!

Pe de altă parte, mai mulți dintre cei prezenți, printre care avocați specializați în penal, au avut dubii cu privire la posibilitatea ca Dincă să fi avut timpul necesar să comită crima și să transporte cadavrul la lizieră.

Dubii își păstrează și Alexandru Cumpănașu, care cere imperios declarații oficiale în urma acestor ”știri”.

Read more: https://ro.sputnik.md/politics/20190808/27187826/Noua-informatie-soc-incazul-Alexandra-Cumpanasu-se-revolta.html

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: