CUKI TRADICEANU,SCUZE TARICEANU SI ALDE DUPA CE AU LUAT TEAPA DE LA ALBANEZUL PONTA IN DERUTA ATACA LA ORDIN PSD!

13 aug.

Călin Popescu-Tăriceanu

ALDE, ultimatum pentru PSD, cereri dure – termen limită!

”Preşedintele ALDE a rugat-o pe dna Viorica Dăncilă, prim-ministrul României, ca, până pe data de 20 august, să pregătească şi să prezinte un set de măsuri care să răspundă acestor deziderate”

BUCUREȘTI, 12 aug – Sputnik, Dragoș Dumitriu. În urmă cu puțin timp, preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu i-a solicitat premierului şi liderului PSD Viorica Dăncilă să răspundă solicitărilor ALDE privind un ”set măsuri pentru a recâştiga încrederea cetăţenilor”.

Într-un comunicat, Tăriceanu a stabilit și un termen pentru aceste modificări.

Termenul este 20 august, un termen foarte scurt, care ar putea să pună în pericol Coaliția, în ciuda eforturilor – și a concesiilor! – premierului Dăncilă.

”Proiectul de rectificare bugetară adoptat în şedinţa de Guvern de astăzi arată faptul că bugetul de stat pe anul acesta a fost unul construit nerealist”, scrie ALDE într-un Comunicat. ”Rezultatele exerciţiului bugetar dovedesc incapacitatea administrativă de a pune în aplicare marile proiecte de investiţii stabilite”.

ALDE atrage atenția că, la începutul anului, pe fondul discuţiilor pentru construirea bugetului, Călin Popescu-Tăriceanu ”a solicitat şi a primit asigurări că o serie de proiecte majore de investiţii, îndeosebi în infrastructură, vor primi resurse financiare”.

”Astăzi, prin modul în care a fost conceput proiectul de rectificare bugetară, se constată eşecul acestor promisiuni”, scrie ALDE, care arată că miniştrii săi ”care au participat astăzi la şedinţa de Guvern au subliniat aceste nerealizări”,

În viziunea ALDE, se arată în comunicat, o bună guvernare ”presupune în această fază o reformă a instituţiilor statului, un nou program de guvernare, precum şi o echipă guvernamentală restructurată care să aibă ca principal atu competenţa”.

”În acest sens, preşedintele ALDE a rugat-o pe dna Viorica Dăncilă, prim-ministrul României, ca, până pe data de 20 august, să pregătească şi să prezinte un set de măsuri care să răspundă acestor deziderate, precum şi aşteptărilor cetăţenilor, pentru ca aceştia să îşi recâştige încrederea în actul de guvernare”, se arată în comunicatul trimis AGERPRES.

Read more: https://ro.sputnik.md/politics/20190812/27220924/ALDE-ultimatum-pentru-PSD-cereri-dure-termen-limita.html

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: