UN BOLNAV PSHIC CONDUCE ROMANIA?

16 aug.


      Mai rar atâta nesimțire ca la robotul ruginit. Leșină un militar la doi metri de el și androidul citește mai departe, cu aceeași intonație caraghioasă și străină de limba română, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic! Orice om normal și-ar fi întrerupt discursul și s-ar fi interesat de soarta militarului, mai ales că era un străin, soldat în trupele de ocupație ale „partenerului”.

Întreb și vă întreb, deoarece la acest individ problema este mult mai gravă decât lipsa empatiei, Klaus Werner Iohannis este un om normal din punct de vedere psihic?

       Pe Iohannis l-a verificat la modul serios vreun medic psihiatru? Priviți niște fotografii netrucate în care are o fizionomie de cretin sadea, de parcă pozele ar fi fost realizate special pentru catalogul Lombroso. Dați click pe fiecare fotografie în parte pentru mărire!

     Incidentul de la Constanța nu putea să treacă fără ieșirea la rampă a penalului și impostorului Virgil Guran, vicepreședinte PNL și permanent „avocat” din oficiu al jupânului de la Cotroceni. Penalul cu cazier i-a luat apărarea robotului, susținând ca neghiobul că acesta nu a văzut leșinul militarului aflat la doi metri de el și nici toată vânzoleala determinată de eveniment, inclusiv roiul de ambulanțieri care au eludat protocolul trecând în fugă pe lângă plăvanul ce-și citea cuvântarea poticnită la pupitru. Nu este prima dată când acest „lup moralist”, penal și nebun cu acte, neagă evidențele,  susținând cu încăpățânarea nătărăului propriul său „adevăr”, văzut doar de el, Guran Buricul Universului!

Tribunalul reţine vinovăţia lui Virgil Guran pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, fals intelectual şi EVAZIUNE FISCALĂ, dar constată că a intervenit prescripţia specială, fapt determinat chiar de Guran prin amânarea repetată a procesului. Chiar dacă procesul penal a încetat, intervenind prescripţia răspunderii penale, condamnarea civilă nu s-a prescris. Instanţa l-a găsit vinovat şi l-a obligat pe Virgil Guran la plata prejudiciului adus STATULUI ROMÂN prin EVAZIUNE FISCALĂ.” (http://adevaruldesprevirgilguran.blogspot.com/)

Virgil Guran, vicepreședinte PNL, împreună cu Ludovic Orban, președinte PNL.

Individul a fost și arestat preventiv în anul 2000, a fost executat silit de ANAF pentru recuperarea prejudiciului rezultat din evaziunea fiscală, este diagnosticat cu schizofrenie în același an 2000 și târăște după el un șirag consistent de „tinichele”, dar acum se dă Alba ca Zăpada și ne ține tuturor lecții de morală la televizor, unde este invitat tot timpul de alți impostori de același calibru cu el.

Click pe imagine pentru mărire!

https://i0.wp.com/www.justitiarul.ro/wp-content/uploads/2019/08/joian.jpg

Deci, penelistul penal Virgil Guran a fost condamnat în anul 2005 la nouă ani cumulați de închisoare pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, fals intelectual și evaziune fiscală în afacerile lui cu alcool. Procesul a fost tergiversat chiar de inculpat până la prescriere, dar acesta a scăpat de închisoare  și datorită internării la balamuc, unde Guran a fost diagnosticat, probabil contra cost, ca diliu cu acte și iresponsabil. Însă, nebunul infractor e musai să-l apere pe „tătucul” lui, indiferent de acuzele care i se aduc boului sfânt Apis de pe altarul  Cotrocenilor. Solidaritatea țicniților…

                                                                                               Marius Albin MARINESCU

SURSA:http://justitiarul.ro/

 

Citiți și Suferă Klaus Iohannis de sindromul Asperger?

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: