CORNEL NISTORESCU DA IN VILEAG CELE MAI PERICULOASE DIRECTII IN CAZUL CARACAL! VA IESI SCANDAL!

19 aug.

Anchetatorii români fac percheziții în casa lui Gheorghe Dinca

Nistorescu dă în vileag cele mai periculoase direcții în cazul Caracal! Va ieși scandal!

Legături cu clanul ”Rechinul”, implicarea serviciilor române și americane, mafia italiană, bani negri pentru politicieni și pentru partidele politice

BUCUREȘTI, 19 aug – Sputnik, Evan Răutu. ”Amatorismul și subiectivismul celor care au deschis dosarul Caracal ar putea să îngroape adevărul pentru totdeauna – sau să-l ridiculizeze”, scrie Cornel Nistorescu într-un editorial fulminant pe tema care ține întinși nervii românilor.

În schimb, celebru jurnalist atrage atenția că ”altceva pare să rămână de neatins”:

”Este vorba de decăderea instituțiilor, de comportamentul uman viciat în legături de tip mafiot, de afacerile dincolo de limita legii practicate în zonă, duse până la absurd și grotesc și extinse până în capitala României”.

Mia mult, Nistorescu consideră că, deschizând acest caz, am dat peste ”probleme mari, ca să nu zic enorme”. Iar ”pentru a ieși din fundătura în care ne-am trezit ar fi necesare câteva lucruri”, scrie Nistorescu, publicând o listă de 15 direcții pe care ar trebui să le urmeze ancheta.

1. ”Eliminarea din rândul anchetatorilor a tuturor oficialilor locali sau regionali și cercetarea lor separată. Cazul Caracal a fost posibil din cauza complicității polițiștilor cu procurorii locali (inclusiv a unor judecători) și a celor de la Slatina și Craiova”.

2. ”Cercetarea corupției și a plasei de interese de la Primăria Caracal”.

3. ”Cercetarea activității și afacerilor clanului fraților Ciocan, de la proprietăți, promovări de rude, viață de organizație PSD etc”.

4. ”Cercetarea procurorilor și polițiștilor implicați în dosarul rețelei de prostituție din 2012, dosar cercetat superficial și închis în grabă și fără audierea personalului american beneficiar al rețelei de prostituție”.

5. ”Cercetarea grupului de afaceri și prostituție a românilor din Bari condus de Elena, Mihai și Popicu (Gheorge Dincă) în anii 2010”.

6. ”Cercetarea afacerilor grupului din Caracal-Redea și legăturile acestuia cu primarul din Redea, Dan Bâlă”.

7. ”Cercetarea incendiilor provocate la casele din Redea aparținând celor care au votat sau au depus memorii împotriva primarului Dan Bâlă”.

8. ”De cercetat creșterea spectaculoasă a firmelor lui Remus Rădoi și susținerea acordată firmelor sale la dobândirea contractelor cu statul”.

9. ”De inventariat rapoartele și notele informative trimise de SRI despre mafiile locale din Caracal și Craiova. Dacă există! Și dacă nu, de ce?”

10. ”De cercetat dacă există o legătură între disparițiile de persoane și mafia românească de la Cancun (Mexic), grupul lui Rechinu din Craiova și trecerile frauduloase de frontieră în SUA”.

11. ”De cercetat rapoartele SIE și SRI în legătură cu nașterea, existența, funcționarea și susținerea acestei rețele de clonare de carduri, de treceri frauduloase în SUA și legăturile acestora cu rețelele de droguri”.

12. ”De verificat dacă rețelele de clonat carduri și treceri peste graniță în SUA dezvoltate în rândul comunităților de romi contribuie cu bani la unul din serviciile secrete din România. Și dacă sunt controlate de acestea?”

13. ”De cercetat legăturile între crima organizată și banii negri pentru politicieni și pentru partidele politice”.

14. ”De cercetat legăturile între grupurile mafiote și de interlopi din România și mafia italiană”.

15. ”De cercetat dispariția tuturor fetelor susceptibile de răpire pentru rețelele de prostituție”.

”Lămurirea totală sau parțială a subiectelor enumerate ar ajuta autoritățile din România la stabilirea unor măsuri care să mai repare ceva din situația de acum”, scrie Cornel Nistorescu.

Cert este că experimentatul jurnalist pune câteva probleme cheie – dar și aduce în discuție unele direcții încă neabordate: legătura cu clanul ”Rechinul”, dar și posibilitatea implicării directe a serviciilor secrete, române și mai ales americane în afacerile ”rețelelor”.

Cu siguranță, după ce un jurnalist de talia lui Cornel Nistorescu a atins mai multe direcții ”tabu”, vor fi reacții pe măsură – mai zis va ieși un mare scandal.

Vom reveni asupra acestui articol, mai bine zis asupra datelor și direcțiilor expuse de Cornel Nistorescu în editorialul din ”Cotidianul”.

Read more: https://ro.sputnik.md/analytics/20190819/27287588/Nistorescu-cele-mai-periculoase-directii-in-cazul-Caracal-Va-iesi-scandal.html

2 răspunsuri to “CORNEL NISTORESCU DA IN VILEAG CELE MAI PERICULOASE DIRECTII IN CAZUL CARACAL! VA IESI SCANDAL!”

  1. octavpelin la 10:05 am #

    CURAJOS!

    Apreciază

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: