ULTIMA ORA! NETFLIX DETONEAZA BOMBA: „FAMIGLIA”,ENIGMATICA ORGANIZATIE RELIGIOASA DIN USA CARE PRIN BEN-ONI ARDELEAN,MEMBRU AL ACESTEI ORGANIZATII AMICUL LUI MIHAI GADEA L-A „MOMIT” PE JOHANNIS,CU REFERENDUMUL PENTRU FAMILIA TRADITIONALA!

19 aug.

Netflix detonează BOMBA: ”FAMILIA”, enigmatica organizație religioasă din SUA care l-a momit pe Iohannis cu referendumul pentru familia tradițională. Cazul spioanei kaghebiste Maria Butina

Unul dintre cele mai recente (lansarea a avut loc pe 9 august) documentare produse de prestigioasa companie americană Netflix”Familia. Fundamentalismul și politica americană” – dezvăluie, prin intermediul scriitorului și jurnalistului de investigații Jeff Sharlet, dar și prin expertiza altor voci autorizate, că așa-numita ”Familia”, o controversată și enigmatică organizație creștină ultra-conservatoare din Statele Unite, s-a folosit de influența pe care o are la Washington

pentru a face lobby și pentru a se implica intens în organizarea și desfășurarea, în România, a deja celebrului referendum pentru familia tradițională.

Totul neoficial și la directiva misterioasei Familii (numită și ”Frăția”), întrucât politica externă oficială a SUA nu comportă nici cel mai mic interes pentru tematica amintită. În schimb, așa cum media românească a arătat în repetate rânduri, o parte dintre reprezentanții Coaliției pentru Familie (dar și numeroși alți susținători ai eșuatului referendum) sunt fie rusofili pe față, fie anti-occidentali și anti-americani virulenți.

Documentarul Netflix expune culisele vizitei efectuate în România, în 2017, de unul dintre cei mai influenți emisari ai Familiei – congresmanul Robert Aderholt, a cărui vizită a fost plătită de Familie și aranjată de deputatul PNL Ben-Oni Ardelean, despre care aflăm (în episodul 4, potrivit propriilor dezvăluiri) că este un vechi și activ membru al Familiei, pe care este gata să o servească oricând.

(Klaus Iohannis îi înmânează lui Robert Aderholt distincția Ordinul național Steaua României/2017)

(Klaus Iohannis îi înmânează lui Robert Aderholt distincția Ordinul național Steaua României/2017)

Cu prilejul vizitei din 2017, Robert Aderholt a fost decorat de președintele Klaus Iohannis cu distincția Ordinul național ”Steaua României”, a avut o întâlnire cu puțin spus controversatul Marian Munteanu (prezentat drept ”extremist de dreapta”) și a oferit un interviu aranjat la Antena 3, în compania lui Mihai Gâdea, care dădea mecanic din cap, îngălat nevoie mare, în timp ce congresmanul făcea campanie deșănțată în favoarea referendumului pentru familia tradițională.

Documentarul Netflix explică pe larg și pe înțelesul oricui faptul că tematica populistă și retrogradă vizând interzicerea căsătoriilor gay în România NU s-a aflat vreodată și nici NU se află pe agenda politicii externe a SUA, unde 60% din populație este de acord cu astfel de căsătorii.

Astfel, congresmanul Robert Aderholt a descins în România doar la directivele Familiei, organizație care încearcă să-și impună viziunile ultra-conservatoare în peste 50 de state ale lumii. Potrivit documentarului, Familia se bucură de serviciile de lobby a cel puțin șapte congresmani (”congresmanii misonari” este una dintre poreclele uzitate de presa din SUA) care au legături dubioase cu dictaturi din lumea a treia, în special din Africa neagră, cu Rusia  (vom dezvolta și acest aspect) și cu diverse state foste sovietice din Estul și Sud-Estul Europei, legături care uneori s-au soldat, așa cum veți vedea, cu dosare babane în instanță și cu ani de pușcărie.

Ca o paranteză, precizăm că Robert Aderholt a călătorit, de-a lungul a 16 ani, în nu mai puțin de 18 țări, și asta doar pentru a face lobby diverselor obiective urmărite de Familie. Un amplu scandal a stârnit și senatorul Jim Inhofe, care a făcut nu mai puțin de 150 de vizite în Africa, pe bani publici, la solicitarea aceleași Familii.

Jurnalistul de investigații Jeff Sharlet comentează astfel vizita lui Robert Aderholt în România: ”Aderholt nu e un politician renumit în SUA, deși a lucrat cu Familia de mai mulți ani. Însă în România este o personalitate. În România, Albania, Muntenegru… Familia se concentrează pe țărișoare nebăgate în seamă de nimeni altcineva și înțelege că ele pot avea o influență mult peste dimensiunile lor”.

Coaliția pentru Familie este numită ”grupare-umbrelă” și se vorbește despre legăturile acesteia cu Familia.

În cadrul documentarului este intervievat și Vlad Viski, directorul executiv al MozaiQ, organizație care militează pentru drepturile comunității LGBT – el vorbește despre ura viscerală care domenește în discursul public din România și despre faptul că violențele la adresa comunității gay au explodat de-a lungul ultimilor trei ani, pe fundalul populismului politic proferat în special de PSD și ALDE, dar nu numai.

”Sunt unii parlamentari români care aparțin unor culte evanghelice, de exemplu Ben-Oni Ardelean. El a fost susținut de anumite grupări religioase pentru promovarea agendei lor”, explică Vlad Viski.

(Ben-Oni Ardelean, deputat PNL)

(Ben-Oni Ardelean, deputat PNL)

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean a acceptat să fie intervievat de realizatorii documentarului și a expicat că este un membru vechi și activ al Familiei (care mai este numită și ”Frăția”/există documente oficiale cu ambele titulaturi):

 

”Prima persoană care a luat legătura cu Frăția a fost pastorul meu din orașul Hațeg, unde am crescut. El a format primul grup de rugăciune după modelul Frăției, din SUA. A pus bazele acestui grup, care se întrunea anual. După câțiva ani, am fost pus în legătură cu Frăția în SUA. Cred că este un concept foarte bun de a avea în Iisus un model de conducere, de credință. Și este o rețea care creează prietenii. Domnul congresman Aderholt îmi este un prieten drag și mulți dintre membrii Congresului SUA sunt și ei buni prieteni de-ai mei, cum sunt și parlamentari din alte țări. Este foarte important ca toți cei din rețea să știe că avem prieteni peste tot. Ne consultăm în diferite chestiuni și încercăm să ne ajutăm să protejăm Familia. Să încercăm să promovăm un mod mai bun de a ne trăi viața în numele lui Iisus”, a spus Ardelean.

INTELEPCIUNE SI ADEVAR

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: